29/8/08

photo N633


ΑΠΟ ULTRAS PAOK
ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOAN LINES...
Σήμερα Παρασκευή μεσημέρι στις 12.00 από τον ναό φύγαν τα περισσότερα πούλμαν και όχι μόνο …και άλλα 3 τσάρτερ για την Κρήτη. Σε λίγα λεπτά από τον Πειραιά στις 21.00 θα υπάρχει απόβαση στο πλοίο και μεταφορά στο Ηράκλειο.Πάνω από 2.000 κόσμος με οδικές αλλά και τσάρτερ αλλά και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ από Κρήτη θα βρεθούν να στηρίξουν τον δικέφαλο αετό. Τα παιδιά από το www.fcpaok.gr έχουν ένα επίκαιρο θέμα που θέσαμε σαν ULTRAS PAOK στα προηγούμενα άρθρα.Το θέμα της επιστροφής …μιας και προς το παρόν αρνούνται σ ένα πλοίο που είναι άδειο να καθυστερήσουν για 1, 5 ώρα ώστε να δεχτεί τους εκδρομείς.Δεν πιστεύουμε πάντως ότι συμφέρει την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και την πόλη του Ηρακλείου μια τέτοια απόφαση και να περιμένουμε 8 ώρες το επόμενο πλοίο. Διαβάστε το άρθρο από τα παιδιά και στείλτε mail…Οι Minoan Lines αποφάσισαν να το "παίξουν" δύσκολοι, και φαίνεται να μήν υπολογίζουν τον Λαό του ΠΑΟΚ. Επισήμως δείχνουν να "αρνούνται", όπως αναφέραμε και χτές σε άρθρο μας, να καθυστερήσουν το δρομολόγιο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.Όπως είπαμε και χτές είναι ενάντια στον νόμο περι Ακτοπλοϊας να αλλάζουν τα δρομολόγια των πλοίων (εκτός απο λόγους ασφάλειας). Είπαμε επίσης ότι πιστεύουμε ότι η καθυστέρηση θα γίνει στην πράξη αλλά οι Minoan Lines έπρεπε να το αρνηθούν επισήμως για να μήν έχουν την διαμαρτυρία των μετόχων τους ότι κάποια ανώνυμη εταιρεία τους επιβάλλει αλλαγές στα δρομολογια.Παρ'όλα αυτά, ας τους δείξουμε ότι ο Λαός του ΠΑΟΚ έχει την δύναμη και την πειθώ. Προσκαλούμε και προτείνουμε σε όλους τους αναγνώστες μας να χαρίσουν 3 λεπτά απο τον χρόνο τους για τα ΠΑΟΚσάκια που θα κατέβουν στην Κρήτη και χρειάζονται την βοήθειά μας. Ας στείλουμε ο καθένας απο εμάς ένα email στην Minoan Lines ότι είναι αναγκαίο και απαραίτητο, καθώς και επιχειρηματικώς σωστό, για χάρην της μελλοντικής μας συνεχιση της συνεργασίας μας, να "καθυστερήσει" το πλοίο της επιστροφής των 21.00. Μπορείτε αν θέλετε να στείλετε αντίγραφο του email που έστειλε το fcpaok.gr και που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου, ώς παράδειγμα επιστολής για όσους δεν έχουν τον χρόνο να γράψουν την δική τους! Επίσης θα διαβάσετε την πρώτη απάντησή τους στα email που θα στέλνετε καθώς και η ανταπάντησή μας στα αβάσιμα στοιχεία που δίνουν και τις δικαιολογίες τους. Minoan Lines Shipping S.A. Central Bureau 17, 25th August Street 712 02 Heraklion Crete Tel. +30 2810 399800 Fax +30 2810 330308 emaill: info@minoan.gr V.A.T. No.094049145 Tax Bureau: B'Heraklion S.A. Registration No. 11314/06/B/86/13 Επισης, οι ANEK Lines έχουν δρομολόγιο απο το Ηράκλειο στον Πειραιά, ώς εναλλακτική λύση για την επιστροφή, αλλά το ίδιο πρόβλημα υπάρχει όπως και με την Minoan Lines. Την φόρμα επικοινωνίας για την ANEK Lines για να στείλετε το μύνημά σας υπάρχει εδώ.

paok-oxyro - Επίσημη Φωτογράφηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος
Πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από τη συμπλήρωση του φετινού ρόστερ και εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Superleague 2008-09.
Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας (09:30 - Σουρωτή) πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Ηράκλειο (16:30). Μόνο ο Ibrahima Bakayoko προπονήθηκε ατομικά και δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Fernando Santos επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή:
Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αραμπατζής, Γεωργίου, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Λάκης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Conceicao, Contreras, Garcia, Ivic, Marcos Antonio, Muslimovic, Sznaucner, Veron, Vierinha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...