22/8/08

photo N620






ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ VIDEO
Φιλικός Αγώνας: OMONOIA - ΠΑΟΚ - 0-1
Τελειώσε πριν λίγα λεπτά ο αγώνας μας στην Κύπρο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση μπροστά σε 11.000 φιλάθλους και αρκετούς οπαδούς μας ( πάνω από 1000) και κερδίσαν φυσικά τις εντυπώσεις με την παρουσία τους η οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.
Με νίκη 1-0 επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας έκλεισε ο κύκλος των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ. Ο Vladan Ivic με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 54ο λεπτό χάρισε τη νίκη στο «Δικέφαλο» στη φιλική αναμέτρηση, που έγινε προς τιμή του Κύπριου ποδοσφαιριστή Νικόλα Γεωργίου, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Το παρόν στις κερκίδες του ΓΣΠ έδωσαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, ενώ πριν από το παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον Νικόλα Γεωργίου με τιμητική πλακέτα την οποία παρέδωσε το μέλος του δ.σ. Παναγιώτης Ποικιλίδης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ασπρογένους, Αλαμπί, Ντικουμάνα, Πλετς, Νικουλέσκου, Καϊάφας, Κασέκε, Κόπιλικ, Μπανγκουρά, Κλέιτον, Γεωργίου (21΄ Μάρης). Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καφού, Αγκίρε, Παύλου, Οκκάς, Βέντσιελ, Τσίκος και Λαγός.
ΠΑΟΚ: Ρίζος, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Βιερίνια, Αναστασάκος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπακαγιόκο, Κωνσταντινίδης, Γεωργίου, Αθανασιάδης, Λάκης και Δάρλας.


paok-oxyro - Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε στις 12:20 από τη Θεσσαλονίκη και έφτασε, μέσω Αθηνών, λίγο πριν από τις 17:00 στην Κύπρο για την φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21.Αυγ.2008 στις 20:00 στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια. Ο αγώνας διεξάγεται προς τιμήν του Κύπριου ποδοσφαιριστή Νικόλα Γεωργίου, ο οποίος το καλοκαίρι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ύστερα από 10 χρόνια προσφοράς στην κυπριακή ομάδα.
Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας περίπου 150 φίλοι του ΠΑΟΚ επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Πριν αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ομάδας.
Το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα έκανε ένα χαλάρωμα στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση.
Ο Vieirinha έφτασε μέσω Άμστερνταμ από την Πορτογαλία και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή.
Συνέντευξη Τύπου Fernando Santos
Λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο ΓΣΠ, ο κ. Fernando Santos, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια.
«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τιμήσουμε με την παρουσία μας έναν ποδοσφαιριστή, τον Νικόλα Γεωργίου, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση. Αυτό το γεγονός μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας έτσι ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει αυτή τη φιλική αναμέτρηση.
» Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Εμείς έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η Ομόνοια τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ορισμένες τελικές επιλογές και να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Πάντως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι
» Το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνοδο τα τελευταία χρόνια και αυτό μεταφράζεται μέσα στο γήπεδο από τα αποτελέσματα των ομάδων τους και το γενικότερο ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από τις ομάδες και το ποδόσφαιρο της χώρας
» Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλούς οπαδούς, οι οποίοι περιμένουν να δουν την ομάδα σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται. Η δυναμική του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και πάντα είναι δίπλα μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι περναέι από το χέρι μας έτσι ώστε να τους δώσουμε χαρά και να ανταποδώσουμε την συμπαράστασή τους. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και μέσα σ’ αυτό το πλάνο των τριών ετών που έχουμε θέσει με τη διοίκηση να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που τον αξίζει. Στόχος μας είναι στο τέλος αυτής της διαδρομής να μπορούμε να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις.
» Ο Pablo Garcia είναι για πρώτη φορά κοντά μας. Έχει δουλέψει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί επί 90 λεπτά. Μπορεί, όμως, να αγωνιστεί για περίπου 45 λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...