19/8/08

photo N615



paok-oxyro - Φιλικός Αγώνας: ΠΑΟΚ - CSKA Sofia 1:0
Μπροστά σε περίπου 15.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ νίκησε την CSKA SOFIA με 1-0 χάρις σε γκολ του Παντελή Κωνσταντινίδη στο 52' έπειτα από σέντρα του Βερόν.
Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ με την CSKA Sofia. Για ακόμα μια φορά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δίνουν βροντερό παρόν δημιουργώντας πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.
10' Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης με δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς την μεγάλη φάση ακόμα.19' Μετά από κάθετη μπαλιά ο Moroz βγαίνει μόνος του απέναντι στον Γλύκο αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντιδρά γρήγορα και προλαβαίνει τον επιθετικό.23' Μετά από μπαλιά του Bakayoko και λανθασμένη συνενόηση της άμυνας, ο Αθανασιάδης βρίσκεται μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.26' Ο Veron δοκιμάζει τα πόδια του από μακριά αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Bekono.31' Επικίνδυνη σέντρα του Γεωργίου από τα δεξιά, ο Marcos Antonio πιο ψηλά από όλους παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.32' Πολύ καλό δυνατό σουτ από τον Δάρλα, ο Bekono πέφτει με υπερένταση στην γωνία του και μπλοκάρει.36' Μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μετά από μακρινή κάθετη μπαλιά ο Bakayoko βρίσκεται μόνος του απέναντι στον Bekono αλλά το πλασέ του φεύγει λίγο άουτ.43' Άλλη μια όμορφη προσπάθεια από τον Veron που προσπαθεί να πλασάρει τον Bekono από πλάγια θέση αλλά η μπάλα περνάει άουτ.45' Τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία και τις φάσεις με αποκορύφωμα το πλασέ του Bakayoko που κατέληξε άουτ.
52' ΓΚΟΛ ! ! ! για τον ΠΑΟΚ. Μετά από γλυκιά σέντρα από τα δεξιά του Veron, ο Κωνσταντινίδης στην καρδιά της άμυνας νικάει τον τερματοφύλακα και γράφει το 1:0.71' Έξυπνη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας από τον Κωνσταντινίδη, ο Αναστασάκος όμως χάνει λίγο το κοντρόλ, αρκετά για να τον ανακόψει ο αμυντικός πριν βγει μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα.88' Καλή προσπάθεια από τον Bakayoko να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά χωρίς καλή ισορροπία με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήγει άουτ.93' Τέλος του αγώνα που βρίσκει την ομάδα του ΠΑΟΚ νικήτρια με τελικό σκορ 1:0.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΝΤΟΣ : «Θέλουμε κεντρικό αμυντικό» αυτό τόνισε και μπράβο του ο Φ. Σάντος στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώναΟ Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής νίκης 1-0 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην Τούμπα.Επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν θα είναι 100% έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά εξέφρασε την πίστη του ότι θα μπορεί να νικήσει τον ΟΦΗ.Τέλος, επανέλαβε ότι ο «δικέφαλος» χρειάζεται κεντρικό αμυντικό για να έχει περισσότερες επιλογές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.«Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε αρκετό χρόνο στον αντίπαλο και αυτό μας ανάγκασε να κυνηγάμε την μπάλα. Όταν την κερδίζαμε οι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι για ν΄ αντιδράσουν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν προβλέψιμο.Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν. Ημασταν πιο πιεστικοί και από εκεί και πέρα πήγαν όλα καλύτερα.Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το πρώτο. Εχουμε να δώσουμε ακόμη ένα φιλικό (σ.σ. στην Κύπρο με την Ομόνοια), στο οποίο θα δοκιμάσουμε εκ νέου κάποια πράγματα.Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί σε αυτό, έστω και λίγο, ο Πάμπλο Γκαρσία, για να δούμε πόσο έτοιμος είναι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.Ο Σάντος ρωτήθηκε για το πότε θα είναι έτοιμος ο Πάμπλο Γκαρσία:«Απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι ίσως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.Θέλουμε να τον φτάσουμε σε ένα επίπεδο, ώστε να κατορθώσει να βοηθήσει στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.Δουλεύει πολύ σκληρά. Θα δούμε τι θα γίνει».Σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με κεντρικό αμυντικό επισήμανε:«Χρειαζόμαστε έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και αυτό δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που ήδη διαθέτουμε στη συγκεκριμένη θέση.Εχει να κάνει με το ότι το πρωτάθλημα είναι μακρύ και θα χρειαστούμε περισσότερες επιλογές».Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε πιο κοντά στην ετοιμότητα που θέλουμε. Εννοείται ότι καμία ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.Είμαι βέβαιος, όμως, πως θα ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για να κερδίσει στον ΟΦΗ.Θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε τις υποχρεώσεις με τις εθνικές, αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να αναζητούμε τέτοιου είδους δικαιολογίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...