16/6/08

photo N549


paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
SUPERT-3
Πολλοί από εμάς μπορεί να γέλασαν όταν είδαν πριν μερικές αγωνιστικές, κρεμασμένο στα κάγκελα του Χαριλάου ένα δυσφημιστικό πανό για τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Γιώργο Μήνο από οπαδούς της ομάδας του συμπολίτη. Το πανό αυτό θύμιζε στην διοίκηση της ΕΤ3 ότι το κανάλι είναι κρατικό και τα έξοδα του επιβαρύνουν όλους τους Έλληνες φορολογούμενους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, άρα δεν θα πρέπει να έχει στις τάξεις του έναν δηλωμένο ΠΑΟΚτσή δημοσιογράφο.Επειδή πρόβατα δεν είμαστε και γνωρίζουμε καλά ότι συνήθεια των συμπολιτών είναι να ενεργούν υπογείως σαν σκουλήκια (όπως τους αποκάλεσε εύστοχα, τέως παράγοντας τους), περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης του καναλιού.Έτσι κι αλλιώς είμαστε εδώ και αρκετό καιρό παρατηρητές του σχεδίου απαλλοτρίωσης της ΕΤ3 από δημοσιογράφους προσκείμενους στην ομάδα ασανσέρ της πόλης μας, μετά από πιέσεις που ασκούν ευθέως και παραπλεύρως οι συμπολίτες και τον μηδενικό χρόνο κάλυψης των θεμάτων του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η προσπάθεια συγκάλυψης από την ΕΤ3, του εντυπωσιακού σε όγκο και παλμό συλλαλητηρίου που διοργάνωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πριν μερικούς μήνες, στο οποίο αφιέρωσαν τον εντυπωσιακό χρόνο του ενός τρίλεπτου!!! Ούτε ότι στην περσινή περίοδο δεν μεταθόθηκε ούτε ένα καλοκαιρινό φιλικό του ΠΑΟΚ (ούτε ακόμα και αυτό στην γειτονική Κατερίνη με Πιερικό), ενώ αντίθετα μεταδόθηκαν αγώνες άλλων ομάδων από το εξωτερικό.
Έχουμε εξελίξεις…Μετά τους Γιώργο Τραπεζανίδη, Δημήτρη Δραγώγια, Πάρη Καλημερίδη, Αναστάσιο Πακλατζή κλπ η τελευταία μεταγραφική απόκτηση του καναλιού είναι ο Γιάννης Δασκάλου που χθες υπόγραψε σύμβαση συνεργασίας με την ΕΤ3. Για όσους δεν θυμούνται, είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε δολοφόνο τον Γιώργο Γεωργιάδη μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Καράμπελα, στην εκπομπή που είχε στον ραδιοφωνικό σταθμό Έξτρα Σπορ και που πρόσφατα μεταγράφηκε στον Libero. Κύριοι Αναστάσιε Σπηλιόπουλε (πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3) και Θεόδωρε Ρουσόπουλε (υπεύθυνος υπουργός). Απαιτούμε να σταματήσει να διαμορφώνει άποψη στο κοινό της Βόρειας Ελλάδος η θλιβερή μειοψηφία μιας γειτονιάς της πόλης μας. Έχετε καταντήσει την ΕRΤ3, SUPERT-3!!!Παρακαλούμε την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να μποϋκοτάρει με κάθε νόμιμο τρόπο τις διευκολύνσεις που παρέχει στους υπαλλήλους της ΕΤ3 όταν βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας και να καταστήσει όσο γίνεται δυσκολότερο το έργο τους, έως την ημέρα που θα αποδόσουν τον δικαιωματικό χρόνο που αναλογεί στην Ελληνική ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως.
ΥΓ. Πριν μερικές εβδομάδες, με την ευκαιρία διεξαγωγής στην Θεσσαλονίκη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, βρήκαν την ευκαιρία επίσκεψης στο κέντρο της πόλης μας κάποιοι οπαδοί που βρώμισαν με σπρέϊ σημαντικούς ιστορικούς χώρους. Θα πρέπει κάποια στιγμή οι αρχές της πόλης μας και ειδικότερα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Καζαντζίδης, να καθαρίσουν από τα μνημεία της αυτά τα συνθήματα, όσο και αν αυτά εξακολουθούν να προκαλούν τα γέλια μας με το "Αρης Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...