6/6/08

photo N534



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania

Μεταγραφή Νο2 Ηλίας: Αναστασάκος

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκο για συνεργασία 2 ετών". Αυτή είναι η απλή και λυτή ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Αναστασάκος συμφώνησε για συμβόλαιο δύο (2). Το πρώτο χρόνο θα πάρει 80.000€ και τον δεύτερο 90.000€. Να σας πω την αλήθεια, με τα αυτά τα χρήματα είναι μια χαρά μεταγραφή ο Αναστασάκος και κανείς δεν είπε πως προορίζεται για βασικός φορ του ΠΑΟΚ. Μην μπερδευτεί κανείς και έχουν αντιδράσεις για ένα θέμα που δεν υπάρχει.
Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Αναστασάκος δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου δίνουν την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Ευχομαι να τους κάνω υπερήφανους και να δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα στην καριέρα μου".
Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας είπε: "Προχωράμε με σύνεση και με επίγνωση της κατάστασης στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κοιτάμε την ουσία, να κάνουμε μια ομάδα έτσι όπως τη θέλουμε. Ο Αναστασάκος μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση. Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο. Πολλοί παίκτες αν και είναι σε μικρότερες κατηγορίες έχουν καλή αξία. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει".
Σχετικά με τον Γεράρδ Λόπεθ: "Εχουμε έρθει σε πολύ καλό σημείο. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο για την ώρα".
Σχετικά με τον δανεισμό παικτών από την Πόρτο: "Η Πόρτο ταλαιπωρείται με εσωτερικά προβλήματα. Πιστεύω οι δανεισμοί να έχουν αίσιο τέλος".
Τέλος, ο Ζήσης Βρύζας προανήγγειλε ακόμη μία μεταγραφή: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Σε 1-2 μέρες πιστεύω θα έχουμε νέα".

Το
who is who του Αναστασάκου.

Είναι 30 χρονών και προέρχεται από ένα καταπληκτικό διάστημα καθώς σημείωσε 28 γκολ σε 1,5 χρόνο. Μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2007 στον Θρασύβουλο και σημείωσε 10 γκολ σε 15 αγώνες. Παλαιότερα έπαιξε στον Αθηναϊκό, Απόλλωνα Αθηνών, τον Αστέρα Τρίπολης και τέλος στον Θρασύβουλο φυλής. Είχε περάσει και από την ΑΕΚ χωρίς όμως να στεριώσει. Εκείνη την περίοδο, στην ΑΕΚ βρισκόταν και ο Θ. Ζαγοράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου