3/6/08

photo N533




paok-oxyro -ΑΠΟ Paokmania.gr
Η Γενική Συνέλευση στο μικροσκόπιο

Το μέλλον του μπάσκετ και οι 10 μέτοχοι
Ειπώθηκαν αλήθειες στην Γ.Σ και κάπιοι κατάλαβαν ότι μόνο ενωμένοι στον ΑΣ μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.
Ωστόσο δυστυχώς τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα θετικό σε ότι αφορά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς ο μπασκετικός ΠΑΟΚ καταρρέει, βρίσκεται στην εντατική
και δεν έρχεται η πολυπόθητη οικονομική βοήθεια-λύση από πουθενά...
Περνάμε δυστυχώς τραγικές στιγμές...
Πραγματοποιήθηκε η συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης με θέμα «εξελίξεις στο μπάσκετ» και ολοκληρώθηκε με την απόφαση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από τους 10+1 μετόχους.\
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως η Γενική Συνέλευση δεν κατέληξε πουθενά και το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από 5 ώρες συνεδρίασης, είναι το απόλυτο αδιέξοδο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Καμία από τις προτάσεις που κατετέθησαν δεν τέθηκε σε ψηφοφορία και η πρόταση του Χρυσού Δικεφάλου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο ύψος τον χρεών του ΠΑΟΚ, δεν είναι πρόταση, καθώς ο νόμος προβλέπει και επιβάλει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να την κάνει ούτως ή άλλος υποχρεωτικά. Στην ουσία, κατέθεσαν το αυτονόητο, με την μόνη επισήμανση το ύψος του ποσού
Η πρόταση του ΜΕ.Λ.ΒΑ.Ο κ. Ανδρεάδης, ένα από τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΕ.Λ.ΒΑ. και συνάμα ένας εκ των 10 φυσικών προσώπων που διαθέτουν τις μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κατέθεσε πρόταση για σχηματισμό νέας διοίκησης πρωτοδικείου με την αιτιολογία ότι η νυν διοίκηση είναι συνέχεια της διοίκησης Πανελούδη. Η νέα διοίκηση που πρότεινε, είναι η ομάδα του κ. Καμδελιάδη. Για όσους δεν θυμούνται, ο εν λόγο κύριος συμμετείχε στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί διοικήσεως πρωτοδικείου Βερζυτζή. Σε εκείνο το σημείο, ζήτησε να ανέβει στο βήμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Παπαδόπουλος. Η αίτηση του έγινε αποδεκτή και πήρε το λόγο. Αυτό που ανέφερε, ήταν μια μεγάλη αλήθεια την οποία εξέφρασε με αγνή και στεγνή αλήθεια. «Δεν μπορώ να δεχτώ έναν άνθρωπο που στέλνει εξώδικο στον κ. Ζαγοράκη και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και στην ίδια την ΠΑΕ, και καταθέτει ως μάρτυρας εναντίον της ΠΑΕ σε διάφορες δίκες μαζί με τον κ. Τρυφωνίδη». Σε εκείνο το σημείο καταχειροκροτήθηκε από το σώμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα ξανά πήρε το λόγο ο κ. Ανδρεάδης και ζήτησε δημόσια συγνώμη καθώς δεν γνώριζε τα λόγια του κ. Παπαδόπουλου κι έτσι απέσυρε την πρόταση.

Έπειτα, πήρε το λόγο ο κ. Καναράκης και τότε επικράτησε ένα μικρό χάος καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που του εκτόξευσαν κατηγορίες για το τρόπο που ενεργεί στον Α.Σ. και ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο λόγος του διακοπεί και στο βήμα ανέβηκε μετά από λίγο ο VAGGT, ο δικός μας από το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και κατηγόρησε ευθέως συγκεκριμένο άνθρωπο ότι κάνει επαφές με ανθρώπους στην Αθήνα πίσω από την πλάτη του παοκτζήδικου λαού και τον προκάλεσε στο βήμα. Εκείνη την στιγμή ανέβηκε ο κ. Ποιητής από το ΜΕ.Λ.ΒΑ. και παραδέχτηκε ότι πρότεινε στον Πύρρο Δήμα να αναλάβει πρόεδρος στο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Επικαλέστηκε το δικαίωμα του αγνού παοκτζή κι ότι οι πράξεις αυτές έγιναν στα πλαίσια του διερευνητικού ελέγχου. Και εμείς γιατί δε το ξέραμε;
Στην τελική, εφόσον εσείς νιώθετε ότι έχετε το δικαίωμα να κάνετε επαφές και μην αναφέρετε ονόματα αλλά όταν ο κ. Βιολίδης ζήτησε παράταση λίγων ημερών για να λήξη το θέμα του επενδυτή και φυσικά ζήτησε να μην μπαίνουμε σε ονοματολογία για συγκεκριμένους και κατανοητούς λόγους, σταθήκατε εμπόδιο και ζητήσατε να γίνει η Γ.Σ. Αυτοί είστε κύριοι και αυτό τους είπα από το βήμα όταν μίλησα.
Η πρόταση Βερζυτζή.
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βερζυτζής πρότεινε να συγκροτήσουν διοίκηση πρωτοδικείου οι 10 μέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Έκανε και την σωστή εξής παρατήρηση που δυστυχώς δεν γνώριζε κανείς από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Ότι δεν μπορεί να αποφασίσει το σώμα για την διοίκηση πρωτοδικείου αλλά τα 10 φυσικά πρόσωπα που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές. Ζήτησε στην ουσία την λήξη της Γ.Σ. αφού δεν υπήρχε λόγος να βρισκόμαστε εκεί εφόσον είχαμε καταλήξει στην σύσταση νέας διοίκησης πρωτοδικείου. Το ίδιο ακριβώς ζήτησα κι εγώ προσωπικά από τον πρόεδρο αλλά το αίτημα δεν τέθηκε σε ψηφοφορία και δεν έγινε αποδεκτό.
Έπειτα αναλωθήκαμε σε συζητήσεις επί συζητήσεων και κατατέθηκε αίτημα κοινής αποδοχής να σταματήσουν να υπάρχουν οι παρατάξεις στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ή να σταματήσουν να προσπαθούν να επιβάλουν την γραμμή που υποστηρίζουν. Να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Ο Χρυσός Δικέφαλος με ομιλητή το κ. Μπεκιάρη κατέθεσε τις απόψεις του οι οποίες ήταν ειλικρινείς και ντόμπρες. Καμία αντίδραση. Το ΜΕ.ΛΒ.Α. με ομιλητή τον κ. Μυλωνά (αν δεν κάνω λάθος) κατακρίθηκε και η ομιλία έληξε με διαμάχες. Όλα αυτά μέχρι να ανέβει στο βήμα..
Η πρόταση και ο λόγος του Πανάκα.
.ο κ. Κωνσταντίνος Πανάκας, μέλος της νυν διοίκησης πρωτοδικείου. Μιλούσε επί 1 ώρα και 10 λεπτά παρακαλώ και είπε ΜΟΝΟ αλήθειες. Αυτές ήταν:


Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατά το 48% τα παίρνει η γυναίκα του Πανελούδη κι ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει μέχρι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ότι ο Γαλατσόπουλος έβαλε πολλά λεφτά από την τσέπη του και πλήρωνε ο ίδιος προσωπικά με 30.000 μηνιαίως τον Κουτλάι.
Παραδέχτηκε ότι ο Γαλατσόπουλος έκανε τραγικά και πελώρια λάθη αλλά τα δικαιολογεί εν μέρει διότι είχε διοικητική απειρία.

Ότι ενώ η ομάδα έπαιρνε παιχνίδια με 150 ΠΑΟΚΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ σε εκτός έδρας παιχνίδια, στην έδρα του έχανε διότι έπρεπε να σωθεί μια άλλη ομάδα που συμμετείχε στα διαπλεκόμενα του ΕΣΑΚΕ ενώ εσύ απείχες.
Το συνολικό ποσό που κατατέθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από προσωπικές εισφορές των μελών της διοίκησης πρωτοδικείου ήταν 220.000 ευρώ.
Ότι μέλος της διοίκησης πρωτοδικείου έβαλε την υπογραφή του και το όνομα του, δηλαδή ενέχυρο την προσωπική του περιουσία στην εφορία.
Όλα τα παραπάνω τα ανέφερε και τα είπε ευθαρσώς διότι το ΜΕ.ΛΒ.Α. ζήτησε νέα σύσταση διοίκησης πρωτοδικείου με μοναδικό αίτημα την μη συμμετοχή των μελών της νυν διοίκησης. Ένιωσε προσβεβλημένος και τα έχωσε στεγνά διότι δεν είναι όλοι του Πανελούδη και ότι μπορεί να κατονομάσει όσα άτομα έθεσε βέτο ο Πανελούδης για τις μετοχές και την διοίκηση αλλά κατάφεραν να εισχωρήσουν σε αυτή. Είπε και πολλές ακόμη αλήθειες που δεν είναι ώρα να της αναφέρουμε αλλά θα κουράσουν και την ανάγνωση.
Πρότεινε επίσης, η νέα διοίκηση πρωτοδικείου να αποτελείτε από μέλη όλων των πλευρών ή παρατάξεων αν θέλετε. Σύσσωμος ο λαός του ΠΑΟΚ να αποτελέσει την νέα διοίκηση. Έτσι, ότι διαμάχη μπορεί να έχουν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ να μένουν μέσα στην αίθουσα σύσκεψης αλλά στον έξω κόσμο να βγαίνουν με ειλικρίνεια και ομόνοια.
Οι παλαίμαχοι πουθενά φυσικά μετά από τα κωμικοτραγικά πράγματα που έκανε ο πρόεδρος τους κυρίως. Ζητήθηκε η παραίτηση του κ. Καραμβέρη για λόγους ευθιξίας.
Ένα απλό μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο κ. Καζατζίδης ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Παπαδόπουλου και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Μανδρίνο να επικοινωνήσει με τον Ηλία Βιολίδη και να τον καλέσουν στην Γ.Σ. για να του ζητήσουν ευθέως συγγνώμη όσοι στάθηκαν εμπόδιο στη επαφή που είχε με τον επενδυτή.
Ο Βαγγέλης "VAGGT" Βασιλειάδης κατονόμασε τον κ. Στεφανίδη (Ζοζε), ραδιοφωνικό παραγωγό ότι ήταν αυτός που έβγαλε πρώτος το όνομα του επενδυτή από την Αθήνα και ότι την αμέσως επόμενη μέρα ο Ηλίας Βιολίδης έκανε δήλωση απευθυνόμενος σε όλους τους Παοκτζήδες να σταματήσουν την ονοματολογία γιατί κάνει μόνο κακό. Το όνομα δόθηκε μετά από πίεση των μελών της Γ.Σ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αμέσως μετά, πήρε το λόγο ένα μέλος και ρώτησε ευθέως τον VAGGT αν γνωρίζει ότι ο παραγωγός είπε το όνομα με δική του πρωτοβουλία ή αν του το ζήτησε κάποιος να το βγάλει στον αέρα. Η ερώτηση έγινε υπονοώντας τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού, τον κ. Καναράκη. Τα συμπεράσματα επίσης δικά σας.
Επίσης, ο VAGGT είπε ξεκάθαρα ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ και πως δεν κατάφερε να βρει ένα μέλος ή το σωστό άνθρωποι για να επικοινωνήσει μαζί του. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ ήταν τα λόγια του απευθυνόμενος στα μέλη της διοίκησης πρωτοδικείου αλλά και στους φορείς του Α.Σ.
Σίγουρα έγιναν πολλά ακόμη. Η γενική αίσθηση ήταν πως υπόθηκαν μόνο αλήθειες και βγήκαν πολλά στην φόρα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος που είχαμε σήμερα. Έπειτα από αυτά που υπόθηκαν ο Καμδελιάδης θα πρέπει να μπει black list μαζί με τον Τρυφωνίδη και ο Καναράκης να παραιτηθεί από παντού. Το μεγάλο αρνητικό είναι πως δεν καταλήξαμε σε ουσιαστική και μόνιμη λύση αλλά θα να αναγκαστούμε να πάμε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και για ακόμη μια φορά ο λαός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει την λύση με τα διαρκείας και τις μετοχές. Είμαστε στο ίδιο σημείο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εδώ δεν υπάρχει Ζαγοράκης. Μάγκες, στα ίσα, αν δεν στηρίξουμε την ΚΑΕ δεν θα έρθει η Α2 αλλά η διάλυση της καθώς κινδυνεύει άμεσα η άδεια λειτουργίας της ΚΑΕ !!!!!!
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας. Συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου αλλά ήδη αφαιρέσαμε περισσότερα από όσα έπρεπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου