7/6/08

photo N537



paok-oxyro - Διαφημιστική Καμπάνια Εισιτηρίων Διαρκείας 2008-09
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ξεκινά την διαφημιστική της καμπάνια με σλόγκαν εμπνευσμένο από το σύνθημα σταθμός «Εμείς μαζί… για μια ζωή», που τραγουδιέται από τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.
Η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιηθεί από τους χορηγούς επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και τα σημαντικότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ραδιοφωνικούς σταθμούς, αθλητικές εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς, διαδίκτυο κλπ).
Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, ο Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει παρών στις καρδιές όλων των φιλάθλων του, υπενθυμίζοντάς τη διαχρονικότητα της αξίας του και την τεράστια ιστορία του. Ο φίλαθλος κόσμος του Π.Α.Ο.Κ., ακολουθεί την ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται, δείχνοντας την πίστη και την αφοσίωση του στα τέσσερα ιερά γράμματα. Ο κόσμος είναι το μοναδικό κομμάτι που παραμένει σταθερό και η αγάπη του κόσμου είναι αναλλοίωτη στο χρόνο.
Σκοπός δεν είναι η μόνο η παρακίνηση των φιλάθλων για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και το μήνυμα ότι ο Π.Α.Ο.Κ. και ο κόσμος του θα συνεχίζουν τη διαδρομή τους μαζί για μια ζωή γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Εμείς μαζί…για μια ζωή
Ακούστε το ηχητικό διαφημιστικό μήνυμα των Εισιτηρίων Διαρκείας 2008-09 πατώντας ΕΔΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου