25/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.204












7η αγωνιστική των play offs

Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1

Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία, ισοφαρίζοντας το ματς στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Λουτσέσκου κατέβασε μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, το ροτέισον δεν του βγήκε, καθώς αυτοί που κλήθηκαν να αγωνιστούν δεν ικανοποίησαν στο ελάχιστο!

Την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ την αποτελούσαν οι Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, αμυντικά χαφ οι Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμάτα.

Μέχρι το 30' ο ΠΑΟΚ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, είχε δύο καλές στιγμές με τον Κωνσταντέλια στο 26' και την κεφαλιά του Οζντόεφ λίγο αργότερα, αλλά μετά το μισάωρο άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα σε όλες τις γραμμές!

Εύκολα λάθη και έλλειψη καθαρού μυαλού, έδωσαν την ευκαιρία στους παίτες της Λαμίας να αρχίσουν να απειλούν και μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μνα φτάσουν στο 1-0 με τον Σλίβκα, μετά από ολιγωρία της άμυνάς μας!

Με την ομάδα να μην πείθει καθώς υπήρχαν παίκτες που βρισκόταν σε άλλο γήπεδο, ο Λουτσέσκου δεν έκανε αλλαγές στο ημίχρονο για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει! Ο Μάρκος Αντόνιο στο 55' και ο Μιχαηλίδης στο 74' έχασαν καλές ευκαιρίες για το 1-1, με την ισοφάριση να έρχεται τελικά στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Σβαμπ.

Να σημειωθεί ότι νωρόιτερα η Λαμία έμεινε με "10" λόγω αποβολής του Αμαράλ.  Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, αφήνοντας βαθμούς σε ένα γήπεδο από το οποίο οι υπόλοιποι συνδιεκδητές πέρασαν ή θα περάσουν πολύ εύκολα! 

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46΄ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76΄ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76΄ Λέικ), Κοντονίκος (67΄ Τόσιτς), Μάλτσι, Σλίβκα (86΄ Τερεζίου).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (69΄ Οτο), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες (57΄ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75΄ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (57΄ Τάισον), Σαμάτα (57΄ Τόμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....