21/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.198








Ποδόσφαιρο Γυναικών 23ης αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ατρομήτος - 2-1

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας του Ατρομήτου με 2-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Κοσκερίδου, Μήτκου, Στράντζαλη, Γιαννακά, Βαρδαλή, Παπαδοπούλου, Ακίντα και Χέλμβαλ. 

Κυρίαρχος ήταν καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, κόντρα σ' έναν αντίπαλο, ο οποίος αμυνόταν μαζικά στο δικό του μισό. 

Στο 10ο λεπτό, η Χέλμβαλ με πολύ ωραία προσπάθεια έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το 21ο γκολ της στο πρωτάθλημα, «απλοποιώντας» παράλληλα το έργο του Δικεφάλου. 

Δέκα λεπτά αργότερα, η Ακίντα έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια βρήκε την Στράντζαλη, της οποίας το σουτ έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 32ο λεπτό, η Βαρδαλή βρήκε την Ακίντα, η οποία περνώντας δύο αντιπάλους βρέθηκε στο τετ-α-τετ, ωστόσο το τελείωμα της πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ατρομήτου. 

Τρία λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ με πολύ ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. 

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ Morris δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Παπαδοπούλου και Ακίντα, οι οποίες ωστόσο δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με το 1-0 να είναι τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 στο 47ο λεπτό, ωστόσο η Χέλμβαλ νικήθηκε σε τετ-α-τετ, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ. 

Στο 56ο λεπτό, η Παπαδοπούλου βρήκε την Βαρδαλή, με την αρχηγό του ΠΑΟΚ Morris να τριπλάρει την αντίπαλο της, και με πολύ όμορφο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 

Στην αμέσως επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενες βρήκαν γκολ, μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο στην φάση υπάρχει ξεκάθαρο χέρι της επιτιθέμενης , το οποίο δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή. 

Η εικόνα του παιχνιδιού συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με τον Δικέφαλο να έχει το προβάδισμα, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες, αφού η κατοχή δεν έφευγε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης από τα πόδια του. Το 2-1 διατηρήθηκε έως το τελικό σφύριγμα, με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» να συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00, στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του μονού νοκ-άουτ προημιτελικού Κυπέλλου. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης: Νόιχαους, Αχμέντοβα, Κιουρεξίδου, Κοσκερίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (88' Σιδηροπούλου), Γιαννακά, Βαρδαλή (88' Καλιεντζίδου), Παπαδοπούλου (70' Τζούρτζεβιτς), Ακίντα (70' Αργυρίου), Χέλμβαλ (88' Κατσάνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....