21/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.196


Πόλο Ανδρών Προημιτελικά

Απόλλωνα ΣμύρνηςΠΑΟΚ - 11-12

Με «μπρέικ» ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στους προημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών, επικρατώντας στην Αθήνα του Απόλλωνα Σμύρνης με 11-12, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα. 

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο για τον Δικέφαλο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με 3-0. Ο Κόουπμαν μείωσε σε 3-1, ο Απόλλων απάντησε, 4-1, με τον Π. Προσινικλή να διαμορφώνει το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-2. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η διαφορά διατηρήθηκε στα πρώτα λεπτά για τους γηπεδούχους, 6-3, ωστόσο με δύο γκολ του Κόουπμαν ο ΠΑΟΚ Domus Ergo μείωσε στο γκολ, 6-5. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 7-5. 

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα των «ασπρόμαυρων» στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Δικέφαλο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 8-8. Η ισορροπία διατηρήθηκε και στη συνέχεια, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 11-10. 

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με εξαιρετική άμυνα κράτησε τον Απόλλωνα στο μηδέν. Οι Κόουπμαν και Π. Προσινικλής έδωσαν το προβάδισμα, 11-12, με το σκορ αυτό να διατηρείται έως το τέλος, και τον Δικέφαλο να παίρνει μία σπουδαία νίκη. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 4-5, 0-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης Ι. 1, Τσολακούδης, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 2, Κούπμαν 4, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1

Πόλο Γυναικών

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου, το ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας την ήττα με 6-18. 

Ένα δυνατό τεστ περίμενε τις παίκτριες του Δικεφάλου στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, στο οποίο οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να δουν τα οφέλη, μετρώντας παράλληλα τις δυνάμεις τους. 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν μαχητικές, διατηρώντας την επαφή τους με το σκορ, με το πρώτο μέρος να λήγει στο 4-8. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κακό τρίτο οκτάλεπτο στοίχισε όσον αφορά την διαφορά του σκορ, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 6-18. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, εκτός έδρας, κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών. 

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-4, 0-8, 3-2

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου 1, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου, Γραικού 3, Γιαμπασάκου, Ερούνα 2, Ντόνα-Τσιάκα, Χρησταλά, Νιαρχάκου, Σαλέχ, Χριστοφορίδου, Καλλία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....