8/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.183


Ποδόσφαιρο Σάλας

Την πρόκριση στο Final-4 της Futsal League B' πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στα Βριλήσσια του Κένταυρου με 2-8, στο πλαίσιο του δεύτερο προημιτελικού. 

Έτσι, ο Δικέφαλος με συνολικό σκορ 13-2 «σφράγισε» το εισιτήριο του για το Final-4 του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ mαteco είχε την κυριαρχία και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, προσφέροντας όμορφο θέαμα, πάθος και ωραίο φούτσαλ. Ο Δικέφαλος με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο έκανε το 0-1, ενώ ο Τζακίδης διαμόρφωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ακόμα περισσότερο ρυθμό, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους. Ο Λιώνης έκανε το 1-3, ενώ οι Τζακίδης και Λευκαρίτης πέτυχαν το 1-4 και 1-5, αντίστοιχα. Ο Κένταυρος μείωσε σε 2-5, με τον Χαρπίδη να απαντά κάνοντας το 2-6. Στον... χορό των γκολ μπήκε και ο Μαυρίδης, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-7, με τον Χαρπίδη να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας το 2-8, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση. 

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τζακίδης 2, Αμαλίδης, Τσιούχας, Λιώνης 1, Μαυρίδης 1, Αναστασιάδης, Χαρπίδης 2, Αναστασόπουλος, Καρακώστας, Παπαδόπουλος 1, Λευκαρίτης 1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....