21/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.195



Χάντμπολ Ανδρών

Αεκ - ΠΑΟΚ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος Χάντμπολ ανδρών. 

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα. 

Βάσει των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού. 

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση. 

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση. 

Χάντμπολ Γυναικών 18η αγωνιστική

ΑΕΠ Πανοράματος - ΠΑΟΚ - 27-31

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη κανονική διάρκεια της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας της ΑΕΠ Πανοράματος με 27-31, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. 

Ο Δικέφαλος με αυτή τη νίκη τερμάτισε στην δεύτερη θέση, και θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς στις δύο νίκες, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο πεντάλεπτο ήταν ισορροπημένο, 3-3, ωστόσο στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» πήραν τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ, 8-10. Διατηρώντας τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, οι παίκτριες του Δικεφάλου διατηρούσαν το προβάδισμα τους, 11-13, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 14-16. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ του ΠΑΟΚ mαteco παρέμεινε στο πρώτο πεντάλεπτο, 16-18. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν, 20-20, ωστόσο οι παίκτριες του ΠΑΟΚ mαteco έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα... μέτρα τους, 21-23. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «ασπρόμαυρες» έλεγξαν πλήρως τον αγώνα, δεν έχασαν το προβάδισμα, παίρνοντας τη νίκη με 27-31. 

Tα πεντάλεπτα: 3-3, 6-7, 8-10, 9-12, 11-13, 14-16 (ημχ), 16-18, 20-20, 21-23, 23-26, 24-26, 27-31

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κερλίδη, Μεντεσίδου 2, Βράντσιτς 2, Γιοβίσεβιτς, Σαμολάδα 5, Καπρινιώτη, Σεβδίλη, Σίλβα 8, Ζενέλι 1, Μποριζόφσκα 2, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 4, Μπουράτο 5, Μιλόγεβιτς 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....