17/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194










Europa Conference League φάση των «8» 

ΠΑΟΚ - Μπριζ -0-2

Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και ... αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα φάνηκε ξεκάθαρα ότι μεσοεπιθετικά δεν πατούσε καλά, είχε πολλά προβλήματα όταν οι Βέλγοι έβγαιναν στην κόντρα και τα πλήρωσε...

Στο 12' χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Μπριζ με τον Βέτλεσεν, ο οποίος αστόχησε αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής μας! Ίδια τύχη είχε  και το σουτ του Γιούκτλα έξι λεπτά αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ δεν πατούσε καθόλου στην αντίπαλη περιοχή, ήταν εντελώς ακίνδυνος και στο 33' η Μπριζ βγήκε στην κόντρα, ο Σκόρας γύρισε στον Γιουτκλά και αυτός έγραψε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Μπριζ βγήκε και πάλι στην κόντρα, ο Κοτάρσκι απέκρουσε αρχικά το σουτ του Σκόρας αλλά ο Γιουτκλά που καραδοκούσε έκανε το 0-2, ένα γκολ που μέτρησε με τη βοήθεια του VAR!

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρώτο 45λεπτο χωρίς τελική προσπάθεια, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Σαμάτα και τον Ζίβκοβιτς στις θέσεις των Μπράντον και Μουργκ...

Στο 51' καταγράφηκε η πρώτη σημαντική στιγμή μας στο ματς! Ο Ντεσπόντοφ σούταρε δυνατά από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ! Πέντε λεπτά αργότερα ο Οζντόεφ μπήκε στη θέση του Μεϊτέ.

Στο 60' δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Μπαλάντα, αλλά με παρέμβαση του VAR, υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιντ ο παίκτης μας! Στο 70' ο Γιάκερς μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντεσπόντοφ, αν και ο παίκτης μας βρέθηκε σε καλή θέση...

Στο 72' ο Κωνσταντέλιας πέρασε στη θέση του Ντεσπόντοφ, αλλά πλέον τα πάντα είχαν κριθεί. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το σκορ και έφτασαν στη νίκη - πρόκριση. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (56' Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (72' Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46' Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον (46' Σαμάτα). 

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Μπαλάντα, Ορντόνιεζ, Σάμπε, Σκόρας (87' Ταλμπί), Μέιερ, Ονεντίκα, Φανάκεν, Φέτλεσεν (83' Ζικερνάγκελ), Γιουτκλά, Νούσα (76' Οντόι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....