11/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.187
















1ος αγώνας Προημιτελική Φάση, UECL

Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ - 1-0

Ο Δικέφαλος είχε τη θερμή συμπαράσταση 1.500 οπαδών του που δε σταμάτησαν στιγμή να τον ενισχύουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα…

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 7’ βρέθηκε πίσω στο σκορ δεχόμενος το γκολ από τον Βετλέσεν, που εκμεταλλεύτηκε συρτή πάσα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι και ολιγωρία της άμυνάς μας να απομακρύνει!

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Κάιπερ έκανε την σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Τιάγκο δεν πρόλαβε να πλασάρει προ κενής εστίας!

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ ισορροπούσε το παιχνίδι και έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητικός για τους γηπεδούχους, καθώς οι όποιες προσπάθειες έγιναν σταμάτησαν έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μπριζ.

Στο 39’ καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη τελική μας στο ματς, με τον Μεϊτέ να σουτάρει και η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μπριζ. Ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τάισον στο 44’.στην τελευταία αξιόλογη επίθεσή μας στο πρώτο ημίχρονο… 

Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να κάνει κάτι καλό στην κόντρα, αλλά όσες φορές του δοθηκε η δυνατότητα έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική επιλογή…

Στο 57’ ο Κοτάρσκι απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Γιούγκτλα και στο 76’ ο Κοτάρσκι έκανε πέναλτι στον Ονιεντίκα, το εκτέλεσε ο Τιάγκο με τον Κοτάρσκι να πέφτει σωστά και να αποκρούει!

Μπριζ: Γιάκερς, Σπίλερς (57’ Ορντόνιες), Μέχελε, Ντε Κάιπερ, Σάμπε, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν (75’ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Γιουτγκλά (75’ Νούσα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81’ Όττο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (72’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (72’ Μπράντον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....