21/4/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.200




6η αγωνιστική των play offs 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1 

Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό ...

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σάστρε, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο ματς, αν και οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με το ματς της Πέμπτης στην Πόλη, η ομάδα μας εμφανίστηκε άτολμη και δεν απείλησε τον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο Ναβάρο είδε δύο φορές το VAR να του ακυρώνει σωστά τα γκολ που σημείωσε, ενώ στο 25' ο Πορτογάλος διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουλιεράκη στον Ναβάρο, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να πέφτει πολύ εύκολα. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ποντένσε, ο Κοτάρσκι απέκρουσε, αλλά ο Κίνι που ακολούθησε τη φάση από πλάγια θέση σκόραρε!

Στο 61' ο Μαρτίνς πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνάς μας και με πλασέ σημείωσε το 2-0, ο διαιτητής και το VAR μέτρησαν το γκολ αν και στην αρχή της φάσης υπήρχε καθαρό φάουλ στον Σάστρε που δε δόθηκε!

Ο ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο, προσπάθησε να βγει στην επίθεση, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με προβολή του Μάρκος Αντόνιο.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι εκτός έδρας και πάλι με τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που το τρίποντο είναι μονόδρομος και στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τον Ζίβκοβιτς ο οποίος πήρε την 3η κίτρινη κάρτα, διαμαρτυρόμενος στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων...

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι (90′  Βέζο), Ρέτσος, Αμπέι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78΄ Έσε), Όρτα (85΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Ποντένσε, Ναβάρο (85΄ Ελ Κααμπί), Μαρτίνς (78΄ Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε (78΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (78΄ Μάρκος Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Μπράντον (59΄ Σαμάτα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....