19/1/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.775


Πόλο Ανδρών 1η αγωνιστική Β' Φάση

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ -20-5

Για την  της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε τον ΟΣΦΠ, γνωρίζοντας την ήττα με 20-5.

Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ξεκίνησε μ' ένα πολύ δυνατό τεστ για τους παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το οποίο χρησιμοποίησαν με στόχο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει των απαιτητικών αγώνων που έρχονται. 

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και στους νεαρότερους αθλητές του, βγάζοντας παράλληλα συμπεράσματα τα οποία θα χρησιμοποιήσει στο επερχόμενα παιχνίδια τα οποία έρχονται, και τα οποία είναι άκρως σημαντικά για την πορεία του Δικεφάλου. 

Το πρώτο μέρος απέναντι στον ΟΣΦΠ «έκλεισε» στο 9-1, με το παιχνίδι να λήγει 20-5.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, για την 2η αγωνιστική. 

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 6-3, 5-1

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Λασκαρίδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Π. Προσινικλής, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ.





Πόλο Γυναικών 13η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΝΟΓ -9-9

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με την ΑΝΟΓ με 9-9, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τζούρκα, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Σ., Γραικού, Καρυπίδου Η. και Φραγκιά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στον αγώνα και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά ώστε να ανέβει ο ρυθμός. Ο ΠΑΟΚ παίζοντας σωστή άμυνα και με τις αποκρούσεις της Τζούρκα ανταπεξήλθε στις ανάγκες τις αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ και η Πουστινίκοβα απάντησε κάνοντας το 1-1, με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Το δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε με το ίδιο τέμπο. Οι παίκτριες του ΑΝΟΓ βρήκαν δίχτυα δύο φορές και λίγο αργότερα η Μελίνα Καρυπίδου μείωσε σε 2-3. Στη συνέχεια η Ηρώ Καρυπίδου πήγε και πάλι την διαφορά στο ένα τέρμα κάνοντας το 3-4, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα.

Στην επανέναρξη οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν σημαντικά τον ρυθμό τους. Η Φραγκιά αρχικά ισοφάρισε σε 4-4, ενώ αμέσως μετά η Ηρώ Καρυπίδου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο κάνοντας το 5-4. Οι φιλοξενούμενες βρήκαν δίχτυα δύο φορές, αυτή την φορά η Μελίνα Καρυπίδου ήταν αυτή που ισοφάρισε κάνοντας το 6-6. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι 6-7.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος συνέχισε να παλεύει. Μπορεί οι φιλοξενούμενες να πήγαν το σκορ στο 6-8, όμως σε πρώτη φάση η Ηρώ Καρυπίδου μείωσε σε 7-8 και η Μελίνα Καρυπίδου ισοφάρισε σε 8-8. Οι «ασπρόμαυρες» μετέπειτα μπήκαν ξανά μπροστά, καθώς μετά από δυνατό σουτ της Νιαρχάκου η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και έτσι έγινε το 9-8. Στη συνέχεια οι παίκτριες του ΑΝΟΓ ισοφάρισαν σε 9-9, ο ΠΑΟΚ είχε την τελευταία επίθεση η οποία ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και η αναμέτρηση ολοκηρώθηκε με το 9-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Βέργου, το Σάββατο  28 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 3-3, 3-2

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 3, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 1, Μουρατίδου, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....