6/1/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.759






Πόλο Ανδρών 13η αγωνιστική, Α1

ΠΑΟΚ - Παλαιό Φάληρο - 12-9

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην  Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος το Παλαιό Φάληρο με 12-9.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη,  Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και έκανε το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλάρντοβιτς άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κεχαλάρης έκανε το 2-0 και διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ο Αλειφτήρας εξουδετέρωσε τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων και μετέπειτα ο Κεχαλάρης πήγε το σκορ στο 3-0. Στη συνέχεια ο Κούπμαν έκανε το 4-0, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 4-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ελαφρώς. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2, όμως οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν γρήγορα με τον Σαλέχ να κάνει το 5-2. Στη συνέχεια ο Νίκος Προσινικλής έκανε το 6-2 και ο Μιλάρντοβιτς με πέναλτι το 7-2. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν κατά δύο τέρματα και ο Μιλάρντοβιτς βρίσκοντας για άλλη μία φορά δίχτυα, διαμόρφωσε το σκορ σε 8-4.

Στην τρίτη περίοδο και οι δύο ομάδες «κατέβασαν στροφές». Οι παίκτες του Φαλήρου έκαναν το 8-5, όμως ο Κούπμαν πήγε ξανά την διαφορά στα τέσσερα τέρματα κάνοντας το 9-5. Λίγο αργότερα ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 10-5 και άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα του σκορ. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν το σκορ στο 10-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο το τέμπο περιέμεινε στα ίδια επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 10-7 και ο ΠΑΟΚ «έσπασε το φράγμα» των δέκα τερμάτων, με το τον Μιλάρντοβιτς να κάνει το 11-7. Το ίδιο «σκηνικό»

επαναλήφθηκε, με τον Κεχαλάρη αυτή την φορά να κάνει το 12-8. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 12-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, εκτός έδρας, απέναντι στον ΑΟ Χανίων, στο πλαίσιο της Α’ Φάσης του Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 2-2, 2-3

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Λασκαρίδης, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σαλέχ 1, Καραντζάς.

Πόλο Γυναικών 11η αγωνιστική, Α1

ΝΟ Ρεθύμνου - ΠΑΟΚ -10-18

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο, επικρατώντας του τοπικού ΝΟ με 10-18, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, σκοράροντας τρία τέρματα με τις Καρυπίδου Μ. και Γραικού, 0-3. Το Ρέθυμνο μείωσε, 1-3, ωστόσο ο Δικέφαλος με 0-2 σερί, γκολ τα οποία πέτυχε και πάλι η Καρυπίδου Μ., πήρε και πάλι μεγάλο προβάδισμα, 1-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση μειώνοντας στο γκολ, μετά από 3-0 σερί, 4-5. Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ με την Φραγκιά, 4-6, το Ρέθυμνο μείωσε και πάλι στο γκολ, 5-6, με τον Δικέφαλο να απαντά με 0-2 σερί χάρη σε τέρματα από τις Γραικού και Καρυπίδου Η., 5-8. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος έκανε τρομερή διαχείριση του προβαδίσματος, κρατώντας καθόλη την διάρκεια του τρίτου οκταλέπτου στα τρία τέρματα. Με την Φραγκιά να είναι «ζεστή» στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, κλείνοντας το οκτάλεπτο μπροστά με 8-12. 

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν και το πιο παραγωγικό επιθετικά, με τον Δικέφαλο να πετυχαίνει έξι τέρματα. Η διαφορά όχι μόνο παρέμενε σε επίπεδα ασφαλείας για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυξάνονταν όλο και περισσότερο. Ο Παναγιώτης Βέργος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του. Σημαντική ήταν η συνεισφορά των νεαρών κοριτσιών, οι οποίες προέρχονται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, δίχτυα βρήκαν οι Μπίκου (δις) και η Παρασκευοπούλου, με τον Δικέφαλο να παίρνει τη νίκη με 10-18. 

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 4-3, 3-4, 2-6

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σύκα-Λεριώτη, Μπίκου 2, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μ. 6, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού 2, Ακιλμπάγιεβα, Φραγκιά 5, Ντόνα-Τσιάκα 1, Τζούρκα, Καρυπίδου Η. 1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....