13/1/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.771


Πόλο Ανδρών 14η αγωνιστική

ΓΣ Περιστέρι - ΠΑΟΚ - 13-10

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, αναμετρήθηκε με τον ΓΣ Περιστερίου από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 13-10.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.

Ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένος στον αγώνα, σπαταλώντας αρκετά λεπτά μέχρι να βρει δίχτυα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά σκοράροντας τρεις φορές. Ο ΠΑΟΚ έκανε επιθέσεις οι οποίες δεν μετουσιώνονταν σε γκολ, αυτό σταμάτησε με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 3-1 και να μειώνει την διαφορά στα δύο τέρματα. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το Περιστέρι να πηγαίνει το σκορ στο 4-1.

Στο ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο οκτάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε νωρίς ένα πέναλτι και ο Κεχαλάρης ανέλαβε την εκτέλεση του, όμως ο τερματοφύλακας των αντιπάλων το απέκρουσε. Μετέπειτα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην επίθεση και ο Καπράγκος λίγο πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου διαμόρφωσε το σκορ στο 8-2.

Στην επανέναρξη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε να βρίσκει τα «πατήματα» του. Μπορεί οι παίκτες του Περιστερίου να έκαναν το 9-1, ωστόσο ο Χαραλαμπόπουλος βρήκε ξανά δίχτυα για το 9-3  και το 10-4 αντίστοιχα. Ενώ λίγο αργότερα ο Μιλάρντοβιτς με δύο συνεχόμενα τέρματα πήγε το σκορ στο 11-6. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να κάνουν 12-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος παρέμεινε στο ίδιο τέμπο. Το περιστέρι πήγε το σκορ στο 13-6 και από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είχε πολυφωνία στην επίθεση η οποία έκλεισε την ψαλίδα του σκορ. Ο Τσολακούδης μείωσε σε 13-7, ο Νίκος Προσινικλής σε 13-8 και στη συνέχεια ο Κεχαλάρης έκανε το 13-9. Ενώ ο Μιλάρντοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης σε 13-10.

H ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στέφει το βλέμμα της στην Β΄ φάση της Α1 Πόλο ανδρών, περιμένοντας να μάθει το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 4-4, 1-4

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Προσινικλής Π, Κούπμαν, Λασκαρίδης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Καρατζάς.

Πόλο Γυναικών 12η αγωνιστική

Άλιμος - ΠΑΟΚ - 6-8

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Αλίμου με 6-8, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών. 

Δυναμικά μπήκε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ, 0-1, με τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν σε 1-1, και να κάνουν την ανατροπή σε 2-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένος και με γκολ των Αλκιμπάγιεβα και Καρυπίδου Η. έκανε την ανατροπή, 2-3. Ο Άλιμος ισοφάρισε, 3-3, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα 3-4, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο, 4-4. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε «φουριόζος» και με τρία δικά του τέρματα πήρε σαφές προβάδισμα, 4-7, μεταφέροντας το άγχος στις γηπεδούχες. Ο Άλιμος μείωσε σε 5-7, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, πετυχαίνοντας μάλιστα και πρώτος γκολ, 5-8. Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 6-8, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση, με τον Δικέφαλο να παίρνει μία μεγάλη νίκη. 

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-3, 1-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 1, Φραγκιά 1, Ντόνα-Τσιάκα, Νιαρχάκου 2, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....