3/1/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 4.755















Super League 2

ΠΑΟΚ Β’ - Απόλλωνα Λάρισας -6-1

Για την 9η αγωνιστική της Super League 2, o ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Απόλλων Λάρισας 

Ποδαρικό με το δεξί για τον ΠΑΟΚ Β', που συνέτριψε στη Νέα Ευκαρπία τον Απόλλωνα Λάρισας με 6-1.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και τα γκολ δεν άργησαν να έρθουν.

Η αρχή έγινε στο 16' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος αφήνοντας άγαλμα τον Οικονομόπουλο. Τρία λεπτά αργότερα ο ο Κουαλιάτα με ωραίο πλασέ, μετά από προσπάθεια του Τασιούρα σημείωσε το 2-0.

Στο 30' Γκορντεζιάνι με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0, για να έρθει στο 35' ο Χατζηστραβός να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 5-0, χάρη σε ένα ακόμη γκολ του Χατζηστραβού, στις καθυστερήσεις.

Με την έναρξη της επανάληψης μπήκαν Τσοπούρογλου αντί του Τασιούρα και Σπυράκος αντί του Χατζηστραβού. Οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις σπάνιες φορές που πάτησαν στην περιοχή μας μείωσαν στο 52' με τον Σιατραβάνη.

Στο 62ο λεπτό μπήκε ο Μπράντονιτς αντί του Σμυρλή και ο Τζίμας στη θέση του Γκορντεζιάνι. Επτά λεπτά αργότερα ο Μπράντονιτς αξιοποίησε την ασίστ του Τσοπούρογλου γράφοντας το 6-1. Ο Γιαξής ήταν η 5η αλλαγή του ΠΑΟΚ, αντικατέστησε στο 74' τον Σελιμάι.

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Σελιμάι (74' Γιαξής), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τασιούρας (46' Τσοπούρογλου), Μελετίδης, Γρόσδης, Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46' Σπυράκος), Σμυρλής (62' Μπράντονιτς), Γκορντεζιάνι (62' Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας: Οικονομόπουλος (76' Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντιγκέροφ, Ντιβάνες, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....