27/9/20

oxyro N 4.015









2ος αγώνας Play-Off, UEFA Champions League

ΠΑΟΚ - Krasnodar FC - 1-2

Στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα των play offs του Champions League, o ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από την Κράσνονταρ με 1-2...

Ο Φερέιρα παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Κρέσπο, Σβαμπ, Καντουρί, Γιαννούλη, Α. Ζίβκοβιτς, Πέλκα και Τζόλη. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς πιέζοντας στα πρώτα λεπτά τους Ρώσους, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 16ο λεπτό:, όταν το σουτ του Ζίβκοβιτς το απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαφόνοβ.

Ίδια τύχη είχε και στο 18ο λεπτό και το σουτ του Ελ Καντουρί μπλόκαρε ο Σαφόνοβ, ενώ στο 34ο λεπτό, χάθηκε τεράστια ευκαιρία με τον Κρέσπο ανενόχλητος να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα πάνω στον Σαφόνοβ.

Η Κράσνονταρ είχε θέματα μεσοαμυντικά, ο ΠΑΟΚ έβρισκε χώρους για να οργανώσει τις επιθέσεις του, όμως αυτό που έλειπε ήταν το καθαρό μυαλό στην έξυπνη τελική πάσα! Η τελευταία καλή μας στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, καταγράφηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Ελ Καντουρί από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε πάνω στον Σαφόνοβ...

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ με υπομονή στο παιχνίδι του έψαχνε διαδρόμους για την εστία της Κράσνονταρ, έδειχνε ότι μπορούσε να φτάσει σε κάποιο γκολ, όμως στο 73ο λεπτό έγινε το 0-1 με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη!

Αμπέλ Φερέιρα.

«Οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους αντιπάλους να είναι τυχεροί. Ότι και να πω θα φανεί σαν δικαιολογία. Μας λυπεί το αποτέλεσμα. Στο 1-1 θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη ψυχραιμία για να το διαχειριστούμε και να κάνουμε το 2-1, αλλά δεχτήκαμε το γκολ».

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελ Καντουρί μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σβαμπ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Καμπελά μετά από σουτ στο δοκάρι του Βιλένα, σημείωσε στην κενή εστία το 1-2..

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα (76' Σφιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Κρέσπο (58' Ουαγκέ), Σβαμπ, Καντουρί, Γιαννούλης, Α. Ζίβκοβιτς, Πέλκας (58' Τσόλακ), Τζόλης.

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Ραμίρες, Κάιο, Ούτκιν (58' Σμόλνικοφ), Γκαζίνσκι (83' Καμπόλοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (85' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....