21/9/20

oxyro N 4.010









 

1ος αγώνας Play-Off, UEFA Champions League

Krasnodar FC - ΠΑΟΚ - 2-1

 Για τα play offs του Champions League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Ρωσία από την Κράσνονταρ  με 2-1..

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ρωσία θέλοντας ένα καλό αποτέλεσμα, με φόντο τη ρεβάνς της Τούμπας, αλλά στάθηκε άτυχος και πλέον θα τα παίξει όλα για την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα.

Ήταν ένα βράδυ που τα είχε όλα στη Ρωσία... Χαμένο πέναλτι του Πέλκα με το... καλημέρα, δοκάρι του Καντουρί κι έναν Γάλλο ρέφερι που προκάλεσε εκνευρισμό με τις αποφάσεις του, δίνοντας πολλά σπόρια στην Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε το πέναλτι, αλλά συνήλθε και ο Πέλκας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς, με τον Γιαννούλη να κάνει πέναλτι και την Κράσνονταρ να ισοφαρίζει.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καντουρί, που μαζί με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς ήταν από τους κορυφαίους σήμερα, άγγιξε το 1-2, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και δύο λεπτά μετά οι Ρώσοι "πάγωσαν" τον ΠΑΟΚ, με τον Καμπελά να βάζει σε ρόλο οδηγού την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε κόντρα σε όλους και σε όλα, γνώρισε την ήττα με 2-1 αλλά το σκορ αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει για την "χρυσή" πρόκριση, με φόντο την Τούμπα. Ο "Δικέφαλος" έδειξε τα... δόντια του και θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλύτερο από την έδρα της Κράσνονταρ, ωστόσο η σημερινή εικόνα αφήνει πολλές ελπίδες, ενόψει της ρεβάνς.

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Σ. Πετρόφ, Κάιο, Σορόκιν, Ραμίρεζ, Καμπελά (81' Ούτκιν), Όλσον, Βιλένα, Βάντερσον (86' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ, Κλάεσον.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίγκανσον, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Γιαννούλης, Πέλκας (79’ Μπίσεσβαρ), Τζόλης (84’ Σφιντέρσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....