18/9/20

oxyro N 4.004










2η αγωνιστική Superleague

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 1-1

Για την 2η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στην Τούμπα με τον Ατρόμητο ...

Ο Φερέιρα παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, μπροστά τους τους Γιαννούλη, Εσίτι, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ μεσοεπιθετικά τους Τζόλη, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στο πρώτο 45λεπτο να έχει την κατοχή της μπάλας απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, χωρίς να βγει η κλασική ευκαιρία για την εστία του Γιαννιώτη.

Κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον πορτιέρε του Ατρομήτου, ήταν οι καλές στιγμές μας στην αναμέτρηση στο πρώτο μισό της, με τον τεχνικό του Δικεφάλου να κρατάει στον πάγκο (σε σχέση με το ματς με την Μπενφίκα) τους Πέλκα – Καντουρί – Κρέσπο - Ίνγκασον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στο αρχικό σχήμα στους Ζίβκοβιτς – Εσίτι – Μπίσεσβαρ – Μιχάι.

Στο άχρωμο και άγευστο πρώτο ημίχρονο, η καλύτερη στιγμή μας καταγράφηκε στο 17o λεπτό, όταν ο Σβαμπ βρήκε τον Σφιντέρσκι ο οποίος σούταρε αλλά ο Γιαννιώτης σε δύο χρόνους μπλόκαρε.

Στο 51ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Τζόλη, το δυνατό σουτ του οποίου το απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κιβρακίδη σταμάτησε στο δοκάρι μας!

Στο 56ο λεπτό, νέα καλή στιγμή για τον Ατρόμητο με τον Γιακουμάκη να πλασάρει στην κενή εστία άουτ, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Ζίβκοβιτς να διώξει την μπάλα, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Ζϊβκοβιτς μετά από μπαλιά του Γιαννούλη άνοιξε το σκορ!

Στο 58ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς νίκησε σε τετ α τετ τον Γιακουμάκη, σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ξεκίνησε πολύ δυναμικά και για τις δύο ομάδες!

Στο 77ο λεπτό μετά από σέντρα του Ενσικουλού και ο Μιχάι στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Ιδιαίτερη αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ στη συνέχεια δεν είδαμε και το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη βρήκε τις ομάδες ισόπαλες!

Οι αλλαγές του Φερέιρα δεν βοήθησαν, ενώ φάνηκαν κενά στο ρόστερ μας τα οποία ελπίζουμε να καλυφθούν, γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά!

Αμπέλ Φερέιρα.

Για τον εκνευρισμό που φάνηκε να έχει στο τέλος: «Είχε να κάνει με άλλα πράγματα όχι με κάτι που είδα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ απαιτητικοί με αυτά που ζητάμε κι εγώ όταν ζητάω κάποια πράγματα και δεν γίνονται πρέπει να το πω».

Για την εμφάνιση της ομάδας του και το αποτέλεσμα: «Νομίζω πολλές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο εμείς είχαμε 16 τελικές ο αντίπαλος μόλις 6 με μία στην εστία, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Θεωρώ πως προσπαθήσαμε με αρκετούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, θα μπορούσαμε να βρούμε και περισσότερους και να μην έχουμε δεχτεί αυτό το γκολ. Οι αντίπαλοι ήρθαν καλά προετοιμασμένοι, είχαν πάρει και καλά αποτελέσματα στα φιλικά που έδωσαν».

Για τη μετάβαση από την Ευρώπη στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ξέρουμε αυτή θα είναι η πραγματικότητα για φέτος. Πρέπει να συνηθίσουμε την μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Θα συναντήσουμε ομάδες που θα είναι κλεισμένες πίσω και θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν κάποια ευκαιρία, πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε.

Υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές πίσω από τη γραμμή της μπάλας και δεν ήταν εύκολο να βρούμε χώρους. Προσπαθήσαμε όμως αλλά δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί σήμερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως για φέτος και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό».

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81' Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Εσίτι (81' Νινούα), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (87' Βρακάς), Γιαννούλης, Τζόλης (72΄Πέλκας), Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (72' Κούτσιας).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σόλομον, Χαρίσης (72' Ενσικουλού), Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (83' Νάτσος), Γιακουμάκης (72' Ούμπιδες), Ραμπέγιο (88' Μουνίθ), Μανούσος (46' Κωτσόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....