27/9/20

oxyro N 4.014


3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League

Βόλου ΝΠΣ - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την αντίστοιχη του Βόλου ΝΠΣ σε παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου ...

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ καθώς στο 13′ ο Βόλος μετά από ένα κόρνερ κατάφερε να προηγηθεί.

Ο ΠΑΟΚ ήταν όμως σοβαρός και στο 22′ ισοφάρισε με τον Γκορτεζιάνι, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Καλουτσικίδη, κοντρόλαρε και εκτέλεσε.

Στο 39′ ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ α τετ μετά από πάσα του Κωνσταντέλια και δεν αστόχησε για την ανατροπή.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Δικέφαλο να χάνει σωρεία ευκαιριών και να αγχώνεται στα τελευταία λεπτά, αλλά να κρατάει το προβάδισμα.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης (80′ Κουλιεράκης), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής, Γρόσδης, Κωνσταντέλιας (80′ Κουτεντάκης), Τσοπούυρογλου, Γκορτεζιάνι, Πανίδης (60′ Κουλούρης).

2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος των ομάδων Κ17

Αελ - ΠΑΟΚ- 1-9

Για την 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος των ομάδων Κ17, ο ΠΑΟΚ διέλυσε εκτός έδρας την αντίστοιχη της ΑΕΛ με το εκκωφαντικό 1-9...

Ξεκίνησαν από νωρίς να απειλούν οι παίκτες των Παπαβασιλείου και Ταξίδη και στο 5′ ο Bαρέλα άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Τασιούρα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 11′, ωστόσο λίγο μετά, στο 19′ και πάλι ο Βαρέλα, από ασίστ του Κωττά αυτή τη φορά, σκόραρε για το 1-2.

Ακολούθησε ένα κρεσέντο του Λάμπρου Σμυρλή, ο οποίος άρχισε στο 21′ με ωραία ατομική ενέργεια για το 1-3, συνέχισε στο 32′ για το 1-4 (την ασίστ έκανε ο Μπάμπουρας) και δεν σταμάτησε ούτε στο β' ημίχρονο. Πήρε την ασίστ πάλι από τον Μπάμπουρα στο 49′ για το 1-5 και στο 75′ από τον Ιορδανίδη για το 1-7. Προηγήθηκε στο 58′ το γκολ του Μπάμπουρα – το έκτο για τον ΠΑΟΚ – έπειτα από την πάσα του Τασιούρα.

Η συνέχεια είχε μια ασίστ από τον Σμυρλή στο 82′ στον Ζίλο που έκανε το 1-8 και τέλος, στο 88′ σκόραρε ο Ιορδανίδης, από την πάσα του Μάρτου για το τελικό 1-9.

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Τασιούρας (70′ Τσαλουκίδης), Χουρδάκης (58′ Καστίδης), Σινανάι, Ζίλο, Κωττάς, Μπάμπουρας (65′ Μάρτος), Τσίκος, Bαρέλα (58′ Ιορδανίδης), Καλόγηρος (58′ Γκούμας), Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....