18/9/20

oxyro N 4.006





Κ19 / 2η αγωνιστική της Super League 

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 4-1

Η Κ-19 του ΠΑΟΚ σπάει τα... κοντέρ, αφού επικράτησε και του Ατρόμητου με 4-1 στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Interwetten και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 72 ματς!
Τα τρομερά «μωρά» του Πάμπλο Γκαρσία, δείχνουν τα... δόντια τους και την φετινή σεζόν αφού μετά το άνετο 5-0 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών, απέναντι στην ΑΕΛ, νίκησαν και τον Ατρόμητο με 4-1 και παρέμειναν αήττητοι για 72 σερί παιχνίδια!

Στο 24’ άνοιξε το σκορ ο Δικέφαλος με τον Αβεντισιάν να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Γκορτεζιάνι, ο οποίος λίγο μετά ταλαιπώρησε και πάλι την άμυνα του Ατρόμητου, εξαναγκάζοντάς την σε νέα παράβαση.

Αυτή τη φορά, στο 31’, το πέναλτι ανέλαβε ο Κωνσταντέλιας για να κάνει το 2-0. Στο 42’, δε, ο Κωνσταντέλιας με υπέροχο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Τσοπούρογκου, πέτυχε το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος είχε όρεξη και στο β’ ημίχρονο, κυνήγησε φάσεις και γκολ και βρήκε για μια ακόμα φορά δίχτυα με τον Πανίδη στο 49’. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 59’ σε 4-1.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Τάχατος (55’ Κουλιεράκης), Γιαξής (55’ Σπυράκος), Γρόσδης, Κωνσταντέλιας (65’ Κουτεντάκης), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γκορτεζιάνι (55’ Πιπιλιάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...