25/1/20

oxyro N 3.917





21η αγωνιστική της Super League Κ19 

ΠΑΟΚ - ΝΠΣ Βόλος - 2-0 

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε την αντίστοιχη του Βόλου ΝΠΣ με 2-0 ...

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα τους με αρκετές αλλαγές, με τους Ντάικο και Αβεντισιάν στην άμυνα, τον Σαλαμούρα στο κέντρο και τριπλέτα στην επίθεση με τους Τζόλη, Γκορτεζιάνι και Πανίδη, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στην αναμέτρηση και πίεσε για το γκολ, με καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Η λύση ήρθε στο 28′ όταν ο Καλουτσικίδης μπήκε στην περιοχή, τελείωσε τη φάση, η μπάλα βρήκε δοκάρι και ο Πανίδης στην επαναφορά με προβολή έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και είχε κάποιες καλές στιγμές. Στο 56′ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες και κάπου εκεί το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στα καρέ τους, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση, παρά την πίεση και στα φινάλε φρόντισε να διαφυλάξει το σκορ και να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ωραιότερη φάση του αγώνα, με τον Κούτσια να φεύγει από δεξιά να φτάνει στην περιοχή και να εκτελεί με άψογο τελείωμα για το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Μιχαηλίδης, Ντάικο, Αβεντισιάν, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Τζόλης (84′ Πουρναράς), Πανίδης (71′ Κούτσιας), Γκορτεζιάνι (63′ Γρόσδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....