11/1/20

oxyro N 3.900



Χάντμπολ Γυναικών 8η αγωνιστική

ΠΑΟΚ Mateco - Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας - 37-15

Σε έναν αγώνα, όπου το ζητούμενο ήταν ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Μateco να επιβεβαιώσει τη φήμη του φαβορί, να δείξει σοβαρότητα και να επανέλθει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ξεμουδιάζοντας μετά από ένα διάστημα μεγάλης αγωνιστικής απραξίας, ο Δικέφαλος έκανε το αυτονόητο, πραγματοποιώντας «περίπατο» κόντρα στην Πυλαία, κερδίζοντας τις αντιπάλους του με το ευρύ 37-15.

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Κωστοπούλου, Γκάτζιου, Φερφόλια, Μούρνου, Παναγιωτίδου, Χατζηπαρασίδου και τερματοφύλακα την Καμπόιμ.

Παρουσιάζοντας τη γνωστή δυνατή του άμυνα, η οποία του δίνει πλουραλισμό στις επιθετικές λύσεις, τα κορίτσια του Δικεφάλου επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους.

Η εξέλιξη του αγώνα, έδωσε τη δυνατότητα στον Δημήτρη Πελεκίδη, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, ώστε να δει την αγωνιστική τους κατάσταση.

Το ημίχρονο βρήκε τον ΠΑΟΚ Mateco προηγούμενο με 18-6, για να καταλήξουμε στο τελικό 37-15.

Μετά το τέλος του αγώνα, τα κορίτσια του Δικεφάλου, το προπονητικό τιμ και έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, δεν παρέλειψαν να στείλουν μέσω του acpaok.gr τις ευχές τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο στις 19:30 υποδέχεται στο Γήπεδο της Τούμπας την ΑΕΚ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία εκτός έδρας.

Ημίχρονο: 18-6

Πεντάλεπτα: 5-2, 10-3, 13-5, 15-6, 17-6, 18-6 (ημχ.), 21-7, 25-8, 27-11, 28-13, 32-14, 37-15 (τελ.)

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 10, Παναγιωτίδου 3, Γκάτζιου 7, Ζυγούρα, Κρίτζαλη 1, Camboim, Σαμολαδά 3, Μούρνου 3, Ferfolja 3, Τσικνάκη, Κωστοπούλου 2, Μεντεσίδου 4, Nikolic 2, Βαφειάδου 1, Κατσούνη, Ζήση



Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 2011 - 9-0

Ο ΠΑΟΚ Morris, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος κερδίζοντας στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας τα Τρίκαλα 2011 9-0.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού  προσπάθησε με υπομονή να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων, και κατάφερε με υποδειγματική ανάπτυξη να ανοίξει το σκορ με την συμπλήρωση του 20λεπτου με σκορέρ την Βαρδαλή. Λίγα λεπτά αργότερα στο 23' η Δοϊρανλή και με λίγη τύχη καθώς η μπάλα κόντραρε κρέμασε την αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο.

Στο 25' η Betancourt σημάδεψε με υπέροχο σουτ το δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε να έχει τα ινία του αγώνα και στο 40' τριπλασίασε τα τέρματά του με την Δημητρίου να βρίσκει την Κακαμπούκη με παράλληλη σέντρα και την Κακαμπούκη να κάνει εξ'επαφής το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 55' μετά από συστημένη σέντρα της Βαρδαλή από τα δεξιά η Betancourt με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Μετά από σέντρα της Betancourt, η Κακαμπούκη με κεφαλιά έκανε το 5-0, και ένα λεπτό αργότερα μετά από σέντρα της Δημητρίου η Betancourt έκανε το 6-0, η οποία ολοκλήρωσε το χατ-τρικ της στο 65'.

Η Πούλιου πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 60' και σκόραρε δύο γκολ, στο 76' από το ύψος του πέναλτι με πλασέ μετά από σέντρα της Betancourt και 5 λεπτά αργότερα μετά από διαγώνια κίνηση της Κακαμπούκη γράφτηκε το τελικό 9-0.

Εν κατακλείδι, ο Δικέφαλος ήταν για άλλη μία φορά καταιγιστικός, και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα Τρίκαλα 2011 να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα, παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο και σκοράροντας συνδυαστικά τέρματα.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου, στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μεσολόγγι 2008.

Ημίχρονο: 3-0

Τελικό: 9-0

Σκόρερς: Βαρδαλή, Δοϊρανλή, Κακαμπούκη 2, Betancourt 3, Πούλιου 2

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (60' Smiljkovic), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μήτκου, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Κακαμπούκη, Δημητρίου (82' Ζώτου), Betancourt (80' Ακριβάκη), Δοϊρανλή (60' Πούλιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....