17/1/20

oxyro N 3.908



Superleague 19η αγωνιστική της Κ19 

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης - 5-0

Μία ακόμα νίκη για την Κ19 του Δικεφάλου, που μπορεί να δυσκολεύτηκε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, αλλά στην επανάληψη συνέτριψε με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Σουρωτή για την 19η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Το παιχνίδι ήταν εξ ορισμού δύσκολο, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης το τελευταίο διάστημα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και προερχόταν από ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο Lolas Sports Center.

Οι παίκτες των Γκαρσία και Σνάουτσνερ δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των Αρκάδων, αρκέστηκαν σε κάποια μακρινά σουτ, ενώ στη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι την ανάπαυλα, ο Κούτσιας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, μετά από γύρισμα του Τζόλη. Ο ΠΑΟΚ βέβαια θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Δούμτση εντός περιοχής από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος αύξησε την πίεση του, έβαλε τη μπάλα κάτω και προσπάθησε να επιτεθεί με συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Στο 59′ ο Γκορτεζιάνι δέχθηκε μαρκάρισμα από τον τερματοφύλακα του Αστέρα εντός περιοχής και ο Δούμτσης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι άνοιξε, οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με το επιθετικό κομμάτι κι ο Δικέφαλος βρήκε χώρους με συνέπεια να μετατρέψει το παιχνίδι σε θρίαμβο.

Στο 71′ ο Τζόλης έκανε γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο τερματοφύλακας των Αρκάδων έκανε ασταθή επέμβαση και ο Δούμτσης από κοντά έγραψε το 2-0. Στο τελευταίο 10λεπτο ήρθε και το αγωνιστικό ξέσπασμα της ομάδας του Γκαρσία.

Στο 80′ ο Τζόλης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση κι ο Πανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0, στο 86′ οι γηπεδούχοι πάτησαν περιοχή με εξαιρετικό συνδυασμό και μετά από γύρισμα του Τζόλη σημειώθηκε αυτογκόλ, ενώ το ωραιότερο γκολ του αγώνα μπήκε στο 90′, όταν ο Γρόσδης βρήκε με εκτέλεση φάουλ τον Πανίδη εντός περιοχής κι αυτός με γυριστό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Τάχατος, Κούτσιας (46' Πουρναράς), Γιαξής, Γκορτεζιάνι (68' Πανίδης), Δούμτσης (74' Γρόσδης), Τζόλης. Αναπληρωματικοί: Μπαλομένος, Γρόσδης, Πουρναράς, Ντάικο, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Πιπιλιάρης

Αστέρας Τρίπολης: Χριστοδούλης, Γουσέτης, Παπαδόπουλος, Ζορμπάς (85' Αλέμης), Χριστόπουλος, Γλυνός, Θεοδωρίδης (71' Παπαγεωργίου), Καρδάρης, Αλί Μπαμπά, Μιχόπουλος (79' Ματθαίου), Τζίμας.



Κ17 SuperLeague

Ξάνθη – ΠΑΟΚ - 1-1

Είχε την διάθεση, την ποιότητα, πολλές φάσεις, κι ένα ακυρωθέν γκολ, μα έφυγε από την Ξάνθη με το Χ.

Η Κ17, παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει κι έμεινε στο 1-1 με την ακριτική ομάδα, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 1-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Τσίκος στο 56′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 70′ με το οποίο κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης, Σινανάι, Μανωλιούδης, Τσιακούμης (75′ Κεδίκογλου), Τσίκος, Τασιούρας, Κουτεντάκης, Μπάμπουρας, Κουίδης (65′ λ.τ. Δαρέλας), Σμυρλής (72′ Σπυράκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....