11/1/20

oxyro N 3.901







18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League

ΠΑΟΚ - Αεκ - 2-0

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την αεκ ..
Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ19 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας δύσκολα της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ με 2-0 στο αθλητικό κέντρο Lolas.
H AEΚ προέβαλλε σθεναρή αντίσταση και δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει γκολ, ωστόσο η άμυνα του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε αποτελεσματικότατη, όπως και η "ασπρόμαυρη" επίθεση.
Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στο 17΄ ο Δούμτσης, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τζόλης, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 54΄ ο Κούτσιας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 42 βαθμούς σε 16 αγώνες και διεύρυνε το αήττητο σερί του σε 62 παιχνίδια!

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Δούμτσης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Τζόλης (78' Κωνσταντέλιας), Γκορτεζιάνι (62' Πανίδης), Κούτσιας (68' Γρόσδης). Αναπληρωματικοί: Μπαλωμένος, Γρόσδης, Κωνσταντέλιας, Ντάικο, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Πιπιλιάρης

Αεκ: Θεοχάρης, Σταμούλης, Καραβίδας, Κώτσιος, Κατσικας, Ρουκουνάκης, Παζατζίδης, Μαχαίας, Τσαρούχας, Χριστόπουλος, Κοσίδης. Αναπληρωματικοί: Καλούδης, Τόλιος, Τσιγαρίδης, Ματζουρανάκης, Λιωνής, Δημητρίου, Κορομηλάς



Πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League

ΠΑΟΚ - Λαμία - 6-0

Ευχάριστο, αποδοτικό μεσημέρι για την Κ17, που ξεκίνησε τη νέα χρονιά με ένα εμφατικό 6-0 επί της Λαμίας, διατηρώντας προφανώς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Οι παίκτες των Παπαβασιλείου και Ταξίδη άρχισαν από νωρίς τον χορό των γκολ. Στο 11′ ο Τασιούρας σούταρε για το 1-0 και στο 13′ ο Τσίκος πήρε την ασίστ από τον Κιτσάκη για το 2-0. Σίγησαν για λίγο κι επανήλθαν στο β' ημίχρονο με τον Σμυρλή να σκοράρει στο 49′ έπειτα από πάσα του Κεδίκογλου.

Τα δύο επόμενα γκολ ανήκαν στον Δαρέλα. Στο 53′ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κεδίκογλου για το 4-0 και στο 67′ σούταρε από μακρυά για το 5-0. Ο Δαρέλας έβγαλε μάλιστα και την ασίστ στον Μπάμπουρα, που στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΠΑΟΚ:Μοναστηρλής, Κιτσάκης (46′ Κεδίκογλου), Σινανάι, Μανωλιούδης, Ζίλος, Τσίκος (54′ Τσιακούμης), Τασιούρας (67′ Ξεπαπαδάκης), Κουτεντάκης (46′ Δαρέλας), Μπάμπουρας, Κουίδης (65′ Τσαλουκίδης), Σμυρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....