14/2/19

oxyro N 3.614




Πόλο Ανδρών

Ν.Ο. Χίου - ΠΑΟΚ - 10-9

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετώπισε εκτός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο το Ν.Ο. Χίου, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 10-9 τελικό σκορ.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 3-0, μειώνοντας σε 3-1, ύστερα από γκολ του Χάρη Χαραλαμπόπουλου από τη θέση του φουνταριστού. Ο δείκτης της διαφοράς ανέβηκε και πάλι στα τρία γκολ και η λήξη του οκταλέπτου βρήκε πίσω τον ΠΑΟΚ με 4-1 σκορ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» ετοίμασαν την αντεπίθεσή τους και μετά το 5-1 στην έναρξη του οκταλέπτου, με την πολύ δυνατή τους εμφάνιση στην άμυνα, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πλησιάσει την εστία. Όπως είναιγνωστό, η καλή άμυνα είναι αυτή που δημιουργεί τις καλές επιθέσεις και οι παίκτες του Δικεφάλου το εκμεταλλεύτηκαν, μειώνοντας σε 5-4, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, με γκολ των Διονύση Καρούντζου και Παύλου Μουρατίδη, σε 6-6, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, με τον Δικέφαλο να μένει πίσω στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου για δύο γκολ, 8-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Aria Soleimanipak μείωσε σε 8-7 για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Νίκος Σαρησάββας ισοφάρισε σε 8-8. Ο Γιάννης Κεχαλάρης έδωσε το προβάδισμα στο Δικέφαλο, γράφοντας το 8-9, στο οποίο απάντησαν οι γηπεδούχοι, 9-9. Παρά τις προσπάθειες αντίδρασης, ο Δικέφαλος επέτρεψε στον αντίπαλο να προηγηθεί με 10-9, σκορ με το οποίο και έληξε η αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-2, 2-3



Μπάσκετ Γυναικών / 14η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Εσπερίδες Καλλιθέας - 70-47

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής τις Εσπερίδες Καλλιθέας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α΄1 μπάσκετ γυναικών πετυχαίνοντας ακόμα μία άνετη επικράτηση με 70-47 και παραμένοντας εύκολα στην δεύτερη θέση της  βαθμολογίας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν μουδιασμένα στην πρώτη περίοδο, την οποία ολοκλήρωσαν με 13-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρήκαν ρυθμό και σταδιακά ανέβασαν την διαφορά, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια προηγούμενες με 31-21.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες» δεν άφησαν περιθώρια στις φιλοξενούμενες να αντιδράσουν, ενώ ανέβαζαν ακόμα περισσότερο την διαφορά  κατά την διάρκεια του αγώνα. Τελικό σκορ περιόδου, 54-29, με το παιχνίδι κάπου εκεί να «καθαρίζει». Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού είχαν εδραιώσει μία μεγάλη διαφορά ασφαλείας, που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Το τελικό 70-47, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε όλα τα σημεία του γηπέδου, και δη στο δεύτερο ημίχρονου όπου άνοιξε και την διαφορά.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους μέσα στο 2019, απέδειξαν γι’άκόμη μια φορά την πολύ καλή αγω νιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, η οποία τους έχει «εξασφαλίσει» την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ(Μασλαρινός): Πολυμένη, Λύμουρα (11π,11ρ), Κωτούλα (5), Λέξα  (2), Στεργάκη, Ταρπάγκου (1), Καρακούλα (4), Μιχαηλίδου Ε.(2), Μιχαηλίδου Κ., Γκόβαν (14), Τζάκσον (19π,10ρ), Γουίλιαμς (12π,10ρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....