8/2/19

oxyro N 3.610




Πόλο Ανδρών 15η αγωνιστική

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - ΟΦΘ - 14-7

Με ανεβασμένο το ηθικό υποδέχθηκε ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΟΦΘ, τον οποίο και νίκησε με 14-7.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα και βρέθηκε αρχικά πίσω, 0-1, ύστερα από κερδισμένο πέναλτι του ΟΦΘ. Ο Νικήτας Κόχειλας ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας ο ίδιος λίγο αργότερα το προβάδισμα στον Δικέφαλο, κάνοντας το 2-1. Οι αντίπαλοι, με δύο σερί γκολ, πέρασαν μπροστά, 2-3, με τον Νικήτα Κόχειλα, ο οποίος πέτυχε το τρίτο σερί γκολ του, να διαμορφώνει το 3-3 του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο «ασταμάτητος» Νικήτας Κόχειλας, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, έγραψε το 4-3, σκορ το οποίο διατηρήθηκε έως το 01:51, οπότε και ο ΟΦΘ ισοφάρισε σε 4-4. Ο Διονύσης Καρούντζος έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 5-4, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ, με δύο σερί γκολ των Νικήτα Κόχειλα και Aria Soleimanipak, έχτισε μία διαφορά των +3 γκολ, 7-4, την οποία διεύρυνε λίγο αργότερα με τα δύο προσωπικά του γκολ ο Διονύσης Καρούντζος, 9-4. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλοςμ σκόραρε στην κόντρα, στέλνοντας τη διαφορά στα +6 γκολ, 10-4. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, ο Νικήτας Κόχειλας έγραψε το 11-4 για τον ΠΑΟΚ, με τον ΟΦΘ να απαντάει, 11-5, σκορ με το οποίο έληξε το τρίτο οκτάλεπτο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 12-5, με τον ΟΦΘ να μειώνει σε 12-6. Ο Διονύσης Καρούντζος άνοιξε και πάλι τη διαφορά, 13-7, με τον Μπάμπη Τάτση να τον ακολουθεί, γράφοντας το 14-7, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα, πέτυχε ακόμη μία νίκη, η οποία τον διατηρεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ταξιδεύει στη Χίο, όπου αντιμετωπίζει το Ν.Ο. Χίου το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 6-1, 3-2

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 6, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης, Καρούντζος 4, Βοζίκης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης 1, Σγουρίδης



Ποδόσφαιρο Γυναικών 13η αγωνιστική

Πανσερραϊκή - ΠΑΟΚ -  0-3

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση το μεσημέρι της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετώπισε την Πανσερραϊκή, της οποίας και επικράτησε με 0-3.

Οι Πρωταθλήτριες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με στόχο να συνδυάσουν θέαμα με νίκη και η πρώτη ευκαιρία δεν άργησε να έρθει, με τη Miljana Smiljkovic στο 23' να βρίσκει δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, στο 24', η Θωμαή Βαρδαλή «κάπνισε» τα αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. Η Μαρία Μήτκου στο 31' με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2, σκορ με το οποίο οι «ασπρόμαυρες» πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη στο 59' βρήκε το δοκάρι, για να έρθει η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο 61' να κάνει το 0-3 για τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, παίκτριες και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν τη νίκη στο ποδοσφαιρικό τμήμα των ανδρών, ευχόμενες και τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ διατηρεί το απόλυτο των νικών, ευρισκόμενος από την αρχή του πρωταθλήματος στο θρόνο του.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου (58' Νάση), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (58' Καραπέτσα), Μήτκου, Κακαμπούκη (82' Καλέση), Στράντζαλη, Γεωργίου, Betancourt, Σπυριδωνίδου, Smiljkovic, Βαρδαλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....