8/2/19

oxyro N 3.611




20η αγωνιστική, Super League K20

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 2-0

Για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος των ομάδων υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα με 2-0 στις εγκαταστάσεις του Λώλα την αντίστοιχη του Ολυμπιακού ...

Με όλα τα όπλα στη διάθεσή τους, οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούσης, Λύρατζη , Διαμαντή και Μιχαηλίδη στην άμυνα, Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τριπλέτα στην επίθεση με τους Δούμτσης, Γαϊτανίδη και Γκαργκαλατζίδη.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Δικέφαλος κυριάρχησε, κράτησε τη μπάλα στα πόδια του και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι. Μετά το πρώτο 10λεπτο ο ΠΑΟΚ άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με Γαϊτανίδη, Μιχαηλίδη, Γκαργκαλατζίδη και Δούμτση, μέχρι να αναλάβει δράση ο αρχηγός.

Ο Χατζηστραβός ήταν αυτός που στο 29′ άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας στην ερυθρόλευκη περιοχή.Η ανάπαυλα βρήκε τον Δικέφαλο να προηγείται, να έχει χάσει αρκετές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκεστεί σε ένα μακρινό σουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ουσιαστικά 15 λεπτά μετά τη σέντρα της επανάληψης. Ο Χατζηστραβός ήταν αυτός που βρήκε και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά μετά από δοκάρι του Γαϊτανίδη, με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, οι παίκτες του Γκαρσία δεν έχασαν σε καμία στιγμή τη συγκέντρωσή τους και κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους χωρίς καθαρή ευκαιρία μέχρι το φινάλε και να φτάσουν σε μία από νίκη τη φετινή σεζόν.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (87′ Σαλαμούρας), Δούμτσης (77′ Πανίδης), Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης (63′ Τζοβάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....