2/2/19

oxyro N 3.598




Χάντμπολ Ανδρών 15η αγωνιστική

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΠΑΟΚ - 24-29

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV αντιμετώπισε εκτός έδρας, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 24-29.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βάλουν δύσκολα στους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και πήγαν στα αποδυτήρια, προηγούμενοι με 11-17.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να διαχειριστούν το σκορ, να διατηρήσουν το προβάδισμα και τελικά να πάρουν τη νίκη με 24-29.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος στο σημερινό παιχνίδι είχε να ξεπεράσει την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο θεσμό του Κυπέλλου και να συνεχίσει προσηλωμένος στο μοναδικό στόχο που του απομένει, τη διάκριση στο θεσμό του πρωταθλήματος. Νίκες σαν τη σημερινή, οπωσδήποτε συμβάλλουν, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό της Νεάπολης το απόγευμα της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.



Χάντμπολ Γυναικών Ημιτελική φάση, Κύπελλο Ελλάδος

Πανόραμα - ΠΑΟΚ - 19-33

Σε έναν αγώνα καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς του 40-20 του πρώτου αγώνα στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ Mateco επικράτησε ξανά του Honda Πανοράματος με 19-33, παίρνοντας την πρόκριση και το εισιτήριο για τον τελικό, όπως ήταν αναμενόμενο.

Σε ένα παιχνίδι, όπου δε χωρούν ιδιαίτερες κριτικές και το οποίο από την ομάδα μας χρησιμοποιήθηκε σαν ένα επίσημο τεστ δοκιμασίας της κατάστασής της, ο Δικέφαλος πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με 9-19 για να κλείσει τον αγώνα με 19-33.

Το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Δικεφάλου έκανε η νεαποκτηθείσα Lara Zidek.

Άρτα ερχόμαστε...

Ο πρώτος τελικός της περιόδου είναι γεγονός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....