3/2/19

oxyro N 3.601




19η αγωνιστική, Super League Κ19

Αεκ - ΠΑΟΚ - 2-4

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα Κ19 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, εδώ

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ με 2-4 και καπάρωσε ΚΑΙ τον φετινό τίτλο!
Ο σοβαρός ΠΑΟΚ έβγαλε ποιότητα και χαρακτήρα στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου, προηγήθηκε με 0-2, δέχθηκε ισοφάριση και πιέστηκε για 10 λεπτά, αλλά με καθαρό μυαλό βρήκε άλλα δύο γκολ και έφυγε θριαμβευτής από την Αθήνα.Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, του Τσαούση, Λύρατζη , Μιχαηλίδη και Διαμαντή στην άμυνα, τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Γαϊτανίδη, Δούμτση και Γκαργκαλατζίδη στην επίθεση.
Ο Δικέφαλος πήρε μία σπουδαία νίκη επί της δεύτερης στη βαθμολογία ΑΕΚ και πλέον ξέφυγε με 13 βαθμούς στην κορυφή μετά από 18 αγωνιστικές και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης (51′ Τάχατος), Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός (88′ Σαλαμούρας), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης, Γαϊτανίδης (60′ Τζοβάρας).



Super League Κ17

ΠΑΣ ΓιάννιναΠΑΟΚ - 4-3

Σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 4-3 από τον ΠΑΣ και γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από τον ημιτελικό του Final Four της σεζόν 2017-18.

Το σκορ άνοιξε για τους Γιαννιώτες ο Κλεισούρας στο 15' με τους γηπεδούχους μάλιστα λίγο αργότερα (26') να κάνουν το 2-0 με τον Πόγια, με τον ΠΑΟΚ παρά τις ευκαιρίες που είχε να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Ο Θεοδωρίδης μείωσε για τον Δικέφαλο στο 52', με τον Κουντεντάκη να πετυχαίνει γκολ και να ισοφαρίζει σε 2-2 βάζοντας ξανά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι.

Οι Γιαννιώτες πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Λώλη, όμως ο ΠΑΟΚ βρήκε ξανά «απάντηση» και με γκολ του Πιπιλάρη έκανε το 3-3.

Όμως ο ΠΑΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 78ο λεπτό ο Πόγιας, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το τελικό 4-3.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει φυσικά, στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League με 38 βαθμούς, έναντι 27 που έχουν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Μάκης, Πόγιας (80′ Ντούκας), Τσιούτσος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (64′ Πλατιάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος (93′ Κύρκος), Ζώνιος (57′ Κανούτας), Λώλης (85′ Τασιούλας)

ΠΑΟΚ: Μακρής, Κιτσάκης (70′ Αλγίντζης), Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Λαγωνίδης(88′ Κουίδης), Καραμπάρης, Τσοπούρογλου, Κουντεντάκης, Τζόλης, Γροσδής, Γκορντεζιάνι (55′ Πιπιλιάρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....