27/10/18

oxyro N 3.502



 



4η αγωνιστική της Basket League

Χολαργός - ΠΑΟΚ - 74-68

Για την 4η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τον νεοφώτιστο Χολαργό με 74-68...
Τη δεύτερη φετινή ήττα στην betshop Basket League γνώρισε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Χολαργό με 74-68 για την 4η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο πρώτο μισό του αγώνα και όταν έδειξε το καλό του πρόσωπο ήταν αργά για να φτάσει στην ανατροπή.

Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Χολαργό και στον Άρη Λυκογιάννη για τη νίκη τους. Ήταν απόλυτα δίκαιη, έλεγξαν το παιχνίδι για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θεωρώ ότι μας στοίχισε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι, καθώς είχαμε μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης και επικοινωνίας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αφήσαμε τον Χολαργό να σκοράρει εύκολους πόντους, κάναμε λάθος φάουλ όταν υπήρχε μπόνους χωρίς να υπάρχει πίεσης. Ταυτόχρονα, δεν τρέξαμε σωστά τις επιθέσεις μας, ήμασταν υποτονικοί, τελείως ασύνδετοι και για αυτό τον λόγο χτίστηκε μια διαφορά 10 πόντων, η οποία ήταν δίκαιη.
Κάναμε μια προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, από το 25΄και μετά, βρήκαμε για λίγο καλό ρυθμό και σε άμυνα και σε επίθεση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που το ήθελε πάρα πολύ, είχε διάθεση, είχε ενέργεια και ήταν, σήμερα, καλύτερη από εμάς.

Για το αν το φετινό ξεκίνημα του θυμίζει την περσινή χρονιά: «Βάσει αποτελεσμάτων και εικόνας υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα, κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Θεωρώ ότι συνεχίζονται τα προβλήματα που έχουμε με τους τραυματισμούς και τις απουσίες. Σήμερα, ο Μαργαρίτης έπαιξε χωρίς να έχει κάνει ούτε μισή προπόνηση, ο Χρυσικόπουλος ήρθε αυθημερόν. Όλα αυτά μας δημιουργούν θέματα στη συνοχή μας, στην ομοιογένεια μας και στον τρόπο λειτουργίας γενικότερα. Είμαστε σε ένα πολύ μέτριο επίπεδο σε αυτό το κομμάτι, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τη συγκέντρωσή μας. Ο τρόπος προσέγγισης σε κάποια κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δεν συνάδει με την εμπειρία και την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα».

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 37-28, 57-50, 74-68

Χολαργός: Agbelese 7, Okereafor 2, Καλαϊτζάκης, Fitzpatrick 10 (1), Dorsey, Καμπερίδης 3 (1), Σπυριδωνίδης 3, Κώττας, Love 14, Hawkins 11 (1), Σκουλίδας 5 (1), Γιάνκοβιτς 19 (1)

ΠΑΟΚ: Moreira 4, Χρυσικόπουλος 2, Σχίζας 2, Κόνιαρης 2, Αθηναίου 13 (2), Tepic 7, Μαργαρίτης 8, Ζάρας, Pope 3 (1), Hatcher 10 (1), Garrett 2, Goss 15 (3)


Μπάσκετ Γυναικών

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 49-45

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο στο Κλειστό του Μίλωνα, όπου γνώρισε την ήττα με 49-45.

Οι ''ασπρόμαυρες'' στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν δυνατά, ευρισκόμενες όμως πίσω στο τέλος του δεκαλέπτου με 11-9, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να ξεφύγει, με το ημίχρονο να κλείνει 26-16.  Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά στο σκορ να διατηρείται ως το τέλος του δεκαλέπτου, 42-33. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος αντεπιτέθηκε και στο 1.10 πριν τη λήξη του αγώνα μείωσε τη διαφορά στους τρεις πόντους, 48-45, δεν πρόλαβε όμως να κάνει την ολική ανατροπή, υποχρεούμενος στην πρώτη ήτττα με 49-45.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος πλήρωσε το δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο έχασε την επαφή στο σκορ και παρ' όλη την προσπάθεια να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, δυστυχώς τον πρόλαβε η λήξη του χρόνου!

Στην 2η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής 4 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 τον ΑΟ Σπόρτινγκ στο PAOK Sports Arena και στο παιχνίδι αυτό χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου του, προκειμένου να πάρει το πρώτο ''ροζ'' φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 11-9, 26-16, 42-33,49-45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...