14/10/18

oxyro N 3.491





2η αγωνιστική της Basket League

αεκ - ΠΑΟΚ - 91-71

Για την 2η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ έχασε στο κλειστό του ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ...
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη μέχρι τέλος λυγίζοντας από τις απουσίες των Phil Goss, Darrius Garret και Jamal Jones.

Ηλίας Παπαθεοδώρου:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την απόλυτα δίκαιη νίκη που πέτυχε σήμερα. Είναι ξεκάθαρο ότι το κομμάτι της επιθυμίας για τη νίκη σήμερα ήταν πολύ μεγαλύτερο από την πλευρά των γηπεδούχων και νομίζω ότι αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτό αποτυπώνεται και στους πόντους από επιθετικά ριμπάουντ, καθώς η ΑΕΚ σκόραρε 21 πόντους από δεύτερες επιθέσεις και στον τρόπο με τον οποίο κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Με αυτή την εικόνα, ήταν απόλυτα φυσιολογικό να ηττηθούμε σήμερα. Προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια τους, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς για αρκετούς λόγους. Όσες φορές προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι, κάποια «φτηνά» λάθη, κάποια εύκολα ριμπάουντ που χάσαμε δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να το κάνουμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και συγχαρητήρια για τη νίκη της.
Για το πότε θα είναι πλήρης ο ΠΑΟΚ: 
«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω με σαφήνεια, με την έννοια ότι οι τραυματισμοί είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις. Είχαμε την απώλεια του Phil Goss για περίπου 25 μέρες, προπονήθηκε μαζί μας τις τελευταίες μέρες και περιμέναμε ότι θα είμαστε πλήρεις με την επιστροφή του, αλλά οι τελευταίες δύο προπονήσεις μας έδωσαν άλλες δύο σημαντικές απώλειες, οπότε δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα αναρρώσουν όλα τα παιδιά. Ευελπιστούμε το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε»

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 48-35, 73-52, 91-71

αεκ: Ξανθόπουλος 8 (2), Σάκοτα 8 (2), Τσαλμπούρης, Maciulis 10 (2), Mayes 8 (1), Λαρεντζάκης 18 (3), Μωραϊτης, Griffin 9 (1), Καββαδάς, Roberson 9, Γιαννόπουλος 3 (1), Hunter 18

ΠΑΟΚ: Moreira 10, Χρυσικόπουλος 2, Σχίζας 3 (1), Κόνιαρης 3 (1), Αθηναίου 7(1), Μαργαρίτης 11 , Ζάρας 9 (2), Pope 8, Παπαντωνίου 3 (1), Hatcher 15 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου