20/10/18

oxyro N 3.497




Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ  - Πανσερραϊκή - 7-0

Ορεξάτες οι Πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου στο επίσημο ντεμπούτο στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας την ομάδα της Πανσερραϊκής, την οποία και κατενίκησαν άνετα με 7-0.

Όπως είχαν υποσχεθεί τα κορίτσια του Δικεφάλου από την Πέμπτη μέσω της Συνέντευξης Τύπου, στο συγκεκριμένο αγώνα ήθελαν να συνδυάσουν ουσία και θέαμα, πράγμα που πέτυχαν στον απόλυτο βαθμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο πράσινο χαλί της Ν. Μεσημβρίας, ο Δικέφαλος ευτύχησε να προηγηθεί με ένα γκολ από τα αποδυτήρια, αφού μόλις στο 2ο λεπτό, η νεαποκτηθείσα Πούλιου άνοιξε κι αυτή λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας το «παρθενικό» γκολ στη νέα έδρα του Δικεφάλου, γράφοντας το 1-0. Την ακολούθησε η επίσης νεαποκτηθείσα Σπυριδωνίδου, το νέο επιθετικό κανόνι της ομάδας μας, η οποία και αυτή έκανε σεφτέ στα επίσημα γκολ, γράφοντας το 2-0 στο 23’, το 3-0 στο 33’ και το 4-0 στο 39’, δικαιώνοντας όσους επέμεναν και εισηγήθηκαν την απόκτησή της.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια πρηγούμενος με 4-0, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, με τον ίδιο ρυθμό, με τη Βαρδαλή να  μεγαλώνει το σκορ στο 64’ το σκορ σε 5-0. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 69’, η Στράντζαλη σκόραρε, κάνοντας το 6-0, με τη Σπυριδωνίδου να την ακολουθεί στο 74’, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της με την ασπρόμαυρη φανέλα και συνολικά το 7-0 για την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Πούλιου (86’ Καλέση), Γεωργίου, Κακαμπούκη (78’ Πατερνά), Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή, Νεφρού, Καραπέτσα (52’ Γκάτσου), Μήτκου.



7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League  Κ19 

Άρηθ - ΠΑΟΚ - 0-0

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ έμεινε στη λευκή ισοπαλία - στο χωράφι του Λακκώματος-  με την αντίστοιχη του Άρη.
Σε έναν εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, η Κ19 του Δικεφάλου έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Άρη στο Λάκκωμα και είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη φετινή Super League Σουρωτή.
Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν τον Δικέφαλο χωρίς τον τραυματία Διαμαντή, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τον Γιαξή παρτενέρ του Μιχαηλίδη στα στόπερ, τριάδα στα χαφ με τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και τους Τζοβάρα, Δούμτση και Πανίδη στην επιθετική γραμμή.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης , Δούμτσης (46′ Γαϊτανίδης), Τζοβάρας, Πανίδης (60′ Γκαργκαλατζίδης)



Πρωταθλήματος υποδομών της Super League  Κ17 

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ - 10-1

Ξέσπασε η Κ17, με «θύμα» την ΑΕΛ. Ο Δικέφαλος επανήλθε στις νίκες με το σαρωτικό και επιβλητικό 10-1, στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή για την 7η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ άρχισε από το 6' να δείχνει τις διαθέσεις της και δεν σταμάτησε να σκοράρει μέχρι και το 89'. Δύο γκολ πέτυχε ο Καράκουτης (6', 9') από ασίστ του Κωνσταντέλια, τρία ο Γκορτεζιάνι (16', 24', 33'), από ασίστ των Πιπιλιάρη και Κωνσταντέλια, τρία και ο Τζόλης (83', 85', 89') από πάσες των Κωνσταντέλια και Τσοπούρογλου. Από ένα γκολ πέτυχαν ο Τσοπούρογλου στο 65' με σουτ και ο Πιπιλιάρης στο 79', έπειτα από ασίστ του Κωνσταντέλια.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα γκολ στο 60'.

ΠΑΟΚ: Μακρής, Αβεντισιάν (45' Κιτσάκης), Τσοπούρογλου, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (45' Λαγωνίδης), Καραμπέρης (60' Στοϊνοβιτς), Γρόσδης (60' Κουτεντάκης), Πιπιλιάρης, Καράκουτης, Κωνσταντέλιας, Γκορτεζιάνι (72' Τζόλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου