20/10/18

oxyro N 3.494












Χάντμπολ Γυναικών

ΠΑΟΚ - ΓΑΣ Καματερού - 29-10 / Ημίχρονο: 15-3

Επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του, τη δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία, αλλά και τη σοβαρότητα που διέπει το τμήμα, ο ΠΑΟΚ Mateco νίκησε άνετα το απόγευμα του Σαββάτου στη Μίκρα τον ΓΑΣ Καματερού με 29-10.

Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ φρόντισε να επιβεβαιώσει από την αρχή τον τίτλο του φαβορί, παίζοντας όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για το θέαμα, ο Δικέφαλος με πολλές επιθετικές λύσεις και σκληρή άμυνα, έδωσε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια...

Οι «ασπρόμαυρες», παίρνοντας μία διαφορά στα + 12 γκολ, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 15-3 για να φτάσουμε στο τελικό 29-10 .

Ο Δικέφαλος πλέον στρέφει το βλέμμα του στην επόμενη αγωνιστική, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας στη Θεσσαλονίκη την Α.Ε.Σ.Χ Πυλαίας.

ΠΑΟΚ Mateco (Δημητρούλιας): Νίκολιτς 1, Ράτσικα, Τσιτλακίδου, Ντε Ολιβέιρα, Βαφειάδου 4, Ζυγούρα 5, Μπατζαρακούδη 4, Κρίτζαλη, Γκάτζιου 4, Σαμολαδά 5, Ευμορφίδου, Χατζηπαρασίδου 2, Παναγιωτίδου 3, Κουρκουλάκη, Φερφόλια 1, Αρβανίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...