3/10/18

oxyro N 3.480







 

Κ19   UEFA Youth League.

ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ - 1-2

Παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και όντας κυρίαρχη σε ολόκληρο το 90λεπτο η Κ19 του Δικεφάλου επικράτησε με 1-2 της ΑΕΛ στη Λεμεσό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League
Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική, ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και πήρε αυτό που ήθελε.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δίνουν δυναμικό παρών στην Δυτική εξέδρα του Τσιρείου για να δουν από κοντά την ομάδα Νέων του Δικεφάλου που αγωνίζεται με την αντίστοιχη της ΑΕΛ για το UEFA Youth League.

Μάλιστα, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου και ανέβασαν ένα πανό στις κερκίδες του Τσιρείου που έγραφε: «Νάσο για πάντα μαζί μας».

ΑΕΛ: Κεραυνός, Ανδρέου, Κωνσταντινίδης (81' Σοφοκλέους), Παπαδόπουλος (64' Κάψος), Μιχαηλίδης, Κουππής, Γερολέμου, Μιχαήλ, Παντελή (81' Σπύρου), Φραγκούδης (62' Αβραάμ), Σαββίδης (61' Ζήνωνος).

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μελετίδης (46′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός (83′ Μανιώτης), Τζοβάρας (57′ Δούμτσης), Γαϊτανίδης, Πουρναράς (60′ Καλουτσικίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...