14/10/18

oxyro N 3.490







Χάντμπολ Γυναικών

Βέροια 2017 - ΠΑΟΚ - 21-38

Με το δεξί ξεκίνησε ο Δικέφαλος, ο οποίος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ταξίδεψε στη γειτονική Βέροια, που είχε να αντιμετωπίσει στο Φιλίππειο τη Βέροια 2017, της οποίας και επικράτησε με 21-38.

Τα κορίτσια του Συλλόγου μας έδειξαν ότι τη φετινή χρονιά θα αποτελέσουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θέλει να στήσει τη δική του παντοκρατορία στο γυναικείο χάντμπολ.

Ο νέος ΠΑΟΚ του Δημήτρη Δημητρούλια, του Εφόρου Δημήτρη Χασεκίδη, των παικτριών, παλιών και νέων, άρεσε στον κόσμο της Ημαθίας που ήταν παρών και έδειξε ότι παρόλο το ότι ήταν πρεμιέρα και δεν υπήρχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στα χέρια και στα πόδια των παικτριών, καθώς και παρά το σοκ από το σοβαρό τραυματισμό της Neda Jurisic, αυτές, μετά από μία εξαιρετική προετοιμασία, βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μόνο βελτίωση μπορούμε να περιμένουμε στους επόμενους αγώνες.

Στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν φίλοι και οπαδοί του Δικεφάλου, οι οποίοι πανηγύρισαν όλοι μαζί τη νίκη στον πρώτο αγώνα.

ΠΑΟΚ (Δημητρούλιας): Nicolic 3, Ράτσικα, Τσιτλακίδου, Camboim, Βαφειάδου 4, Ζυγούρα 5, Μπατζαρακούδη 4, Κρίτζαλη, Γκάτζιου 6, Σαμολαδά 2, Ευμορφίδου, Χατζηπαρασίδου 6, Παναγιωτίδου 1, Κουρκουλάκη, Ferfolja 7



Χάντμπολ Ανδρών

ΠΑΟΚ - Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας - 37-18 / Ημίχρονο: 17-11

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier, υποδέχθηκε στο κλειστό της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας, της οποίας και επικράτηε με 37-18.

Σε ένα παιχνίδι, όπου ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ έπρεπε να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα, καθώς η υποτίμηση του αντιπάλου κρύβει πολλές εκπλήξεις, η ομάδα στάθηκε αντάξια των καταστάσεων.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη στόχο είχε εξαρχής να πετύχει το 4x4 και το έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού με την εμφάνισή της. Αν και οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο σκορ στα πρώτα 20' του αγώνα, οι ''ασπρόμαυροι'' πάτησαν ''γκάζι'' και πήγαν τελικά στα αποδυτήρια, προηγούμενοι με +6, 17-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος μπήκε ακόμα πιο δυνατά, ανοίγοντας το σκορ στο +16 δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ το τελικό σκορ τον βρήκε νικητή με 37-18.

Ακολουθεί μία διακοπή τριών εβδομάδων του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, κατά την οποία η ομάδα θα ακολουθήσει μία μίνι προετοιμασία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Στέλιος Σεϊρεκίδης:
«Η ομάδα έπρεπε να παίξει καλή άμυνα και να τρέξει στην επίθεση, ώστε να φτάσει στη νίκη. Εμφανιστήκαμε αφοσιωμένοι και πετύχαμε πολλά γκολ, τα οποία μας έδωσαν δύναμη για να ανοίξουμε το σκορ. H oμάδα είχε ρυθμό και αυτό θέλουμε να αυξάνεται σε κάθε παιχνίδι. Τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε, ώστε να επιστρέψουμε δυνατά για την απαιτητική συνέχεια. Στο σημερινό αγώνα, ο κόσμος μας βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο πλευρό μας, κάτι που αποδεικνύει ότι ήταν σωστή η επιλογή του κλειστού της Νεάπολης και τους ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση».

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 9, Τζόνο 2, Τσεσμετζίδης 1, Κοκκώνης 5, Τάσκοβιτς , Αποστόλου 1, Πετρίδης 6, Νικολαϊδης 5, Κωστακίδης, Λοίζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 3, Δέλιας, Γιόσμου 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...