21/5/17

oxyro N 3.102










 

3η αγωνιστική των play offs 

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος - 1-0

Για την 3η αγωνιστική των play offs, o ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα του Πανιώνιου με 1-0. Παρά τις αρκετές αναγκαστικές αλλαγές στη βασική του σύνθεση, ο Δικέφαλος παρουσιάσθηκε ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι έφθασε με συντριπτικά ποσοστά κατοχής και πολλές ευκαιρίες σε μια σημαντική επικράτηση στην προσπάθειά του για πρωτιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα ΕΔΩ.

Η βαθμολογία:
1. ΑΕΚ 6 - 3 αγώνες
2. ΠΑΟΚ 5 - 2 αγώνες *
3. Πανιώνιος 4 - 3 αγώνες
4. Παναθηναϊκός 2 - 2 αγώνες *

*Αναμένεται η απόφαση για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής

Η επόμενη αγωνιστική (4η - 24/5)
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 18:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 20:30

Βλάνταν Ίβιτς:
Αν ήταν καταλυτική η σημερινή νίκη για την πρωτιά στα play offs:«Κοιτάξτε ήταν ένα παιχνίδι, πήραμε τους τρεις βαθμούς και έχουν μείνει άλλα τρία παιχνίδια και άλλοι εννέα βαθμοί. Δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι σήμερα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και το κάθε επόμενο θα είναι πιο δύσκολο, ιδιαίτερα τώρα με αυτές τις συνθήκες που παίζουμε και τον λόγο που μετά από 11 μήνες πλησιάζει το τέλος και οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πλέον το πιο σημαντικό».
Για το αν συμφωνεί πως οι παίκτες ήταν αρκετά καλοί σήμερα, ωστόσο ήταν άστοχοι μέχρι να μπει ο Πρίγιοβιτς:«Οι παίκτες σήμερα ήταν πάρα πολύ θετικοί, είχαν όρεξη από την αρχή, κάνανε αυτά τα πράγματα που είπαμε να κάνουμε. Θέλαμε άμεση πίεση, θέλαμε να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα από τις άλλες ομάδες, να βγαίνει γρήγορα μπροστά, να βγαίνει γρήγορα στις κόντρα επιθέσεις. Όσον αφορά αυτό, κλείσαμε καλά την ομάδα του Πανιωνίου. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, εκτός αυτό που λέτε εσείς, βρήκαμε δυο φορές την εστία αλλά ήταν δυο δοκάρια και μετά βάλαμε αυτό το ωραίο γκολ που έκανε ο Πρίγιοβιτς και είχαμε άλλες μια-δυο ευκαιρίες που μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν είναι θετικό βέβαια όταν δεν βρίσκεις εστία και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έχει αποκρούσεις, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που κατά την άποψη μου, παίζει την καλύτερη άμυνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όταν βρίσκονται όλοι πίσω από την μπάλα».
Τέλος, για την αντιμετώπιση μερικών ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν την Τετάρτη στη Λεωφόρο:«Ντρέπομαι για τους ίδιους. Το μπουκάλι το πέταξα ο ίδιος απο την κερκίδα και χτύπησα μόνος μου. Μόνο αυτό δεν ακούσαμε και απομένει να ακούσουμε..»

Κάμπος:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς, ο αντίπαλος ήρθε για να αγωνιστεί αρκετά αμυντικά, καθυστερούσε την εξέλιξη του παιχνιδιού, εμείς προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον αντίπαλο και να σκοράρουμε, το κάναμε στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Εμείς ήρθαμε σήμερα αποφασισμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα μας, κάναμε ό,τι μπορούσαμε και πήραμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα τρία ματς, δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους βαθμούς, θέλουμε να τερματίσουμε στη θέση που μας αναλογεί».

Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες και ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ και ελπίζουμε ότι θα σκοράρουμε περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια».

Σχετικά με τη συνέχεια: «Επί της ουσίας δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον και πόσα παιχνίδια θα κερδίσουμε. Πάμε για τις νίκες και στα επόμενα τρία παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε»
Για τον πανηγυρισμό του: «Ήταν ένας πανηγυρισμός για να δείξουμε και εμείς την υποστήριξη μας στον προπονητή μας ο οποίος πάντα μας προστατεύει. Ένας τρόπος να του πω ευχαριστώ για τον χρόνο συμμετοχής που μου δίνει. Ξεχνάμε τι έγινε στο παρελθόν και πάμε να δούμε τα επόμενα 3 παιχνίδια».
Για την κλήση του στην εθνική Σερβίας:«Μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση αυτή και μια μεγαλη ευθύνη. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για την πρόκριση της ομάδας στο μουντιάλ. Έχω πει και στο παρελθόν ότι ήταν καλή κίνηση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος:«Πρώτος μου στόχος όταν είχα έρθει εδώ ήταν να φτάσω τα 10 γκολ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε μερικά παιχνίδια ακόμα και ελπίζω να σκοράρω και άλλα ως το τέλος της σεζόν».

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Λέοβατς (46’ Κίτσιου ), Κάνιας , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Κάμπος (87’ Κουλούρης ), Πέλκας , Αθανασιάδης (62’ Πρίγιοβιτς ).

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (46’ Ταπόκο), Μασούρας, Μασούντ, Καθάριος (67’ Σαββίδης), Μπεν(84’ Βουκελάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -