3/5/17

oxyro N 3.087




Τελικός κύπελλο της ΕΠΕΣΘ  γυναικείου βόλεϊ 

 ΠΑΟΚ - Μυγδονιακό -3-1

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΠΕΣΘ Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 (25-18, 25-19, 21-25, 25-20) σετ τον Μυγδονιακό στον τελικό που διεξήχθη στη Νεάπολη και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΕΣΘ.

Με τη νίκη αυτή ο Δικέφαλος έκανε το νταμπλ και γυρνάει σελίδα στην ιστορία του με την παρουσία στην Α2 την επόμενη σεζόν. Οι παίκτριες του Κώστα Ιωαννίδη προηγήθηκαν με 2-0 σετ, με τις φιλοξενούμενες να αντιδρούν και να μειώνουν προς στιγμήν.

Οι «ασπρόμαυρες»… τελείωσαν την υπόθεση νίκη στο επόμενο σετ κατακτώντας τον τίτλο. Τα κορίτσια του Δικεφάλου κυριάρχησαν στα τρία από τα τέσσερα σετ που παίχτηκαν και με κορυφαίες τις Καραπαλίση και Κοτέογλου έφτασαν στην νίκη.



ΠΟΛΟ 

ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ - 8-9 

Τεράστιο διπλό της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, που κέρδισε εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 8-9 και είναι κοντά στο να πάρει την 3η θέση για πρώτη φορά στην ιστορία του!!!
Εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Σιορδίλη, που αντικατέστησε τον Καραμπέτσο μετά την αποβολή του, λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο της αναμέτρησης!
Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 4/5 στο Εθνικό Κολυμβητήριο και με νίκη ο ΠΑΟΚ κατακτά για πρώτη φορά στην ιστορία του την 3η θέση στο πρωτάθλημα!!!

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-2, 0-2

Τα γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ, σημείωσαν οι: Παπαποστόλου, Σάριτς 3, Νικολαΐδης 4, Τσολακούδης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...