18/5/17

oxyro N 3.100



 

Κ17 Final 4 Για την πρόκριση στον τελικό...

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-0. (5-3 διαδικασία των πέναλτι)

Η Κ17 του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Final4, καθώς ηττήθηκε με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι από τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.
Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις, τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην παράταση, με το σύνολο του Βασίλη Μήττα να μην εκμεταλλεύεται τις καλές του στιγμές.
Στην παράταση, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να ισορροπει και να χάνει και πάλι κάποιες καλές ευκαιρίες, με την πρόκριση να κρίνεται τελικά στα πέναλτι, εκεί όπου φάνηκαν πιο τυχεροί οι "κόκκινοι", παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, κερδίζοντας με 5-3 τον "Δικέφαλο".

3-5 ο Παπαδόπουλος ευστοχεί και ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση.

3-4 αστοχεί ο Δημήτρης Βουτσάς και παραμένει το 4-3 για τον Ολυμπιακό.

3-4 ο Ολυμπιακός με τον Τσιριγώτη.

3-3 o ΠΑΟΚ με τον Γκαργκαλατζίδη.

2-3 ο Ολυμπιακός, με τον Γαλούπη.

2-2 για τον ΠΑΟΚ.

1-2 o Oλυμπιακός.

1-1 σκοράρει ο Βρακάς για τον ΠΑΟΚ.

0-1 για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Βουτσάς, Τσιγγάρας, Μανιώτης, Σαλαμούρας, Χατζής, Γαϊτανίδης και Δούμτσης.

Ολυμπιακος: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Ράμα, Φυτόπουλος, Ντουμάνης, Τσερκώνης, Βοϊλης, Κατσούκης, Ζιάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...