14/5/17

oxyro N 3.098




 









 

1η αγωνιστική των play offs

ΠΑΟΚ - Αεκ  - 0-1

Ένα γρήγορο γκολ ήταν αρκετό για να υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ σε ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης των Play Offs της Super League.

Ο Δικέφαλος «πλήρωσε» το μουδιασμένο ξεκίνημα με τη σταδιακή του βελτίωση να μην είναι αρκετή, ώστε να τον αποτρέψει από το να κάνει ποδαρικό με το… αριστερό.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του ματς: «Δεν μπήκαμε καλά, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Έχω την εντώπωση πως στο σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικοί οι λόγοι από τα προηγούμενα παιχνίδια όταν μιλάμε για τα ντέρμπι, για πιο λόγο δεν μπήκαμε καλά. Εννοώ πως προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε, να εξηγήσουμε τους παίκτες, να γυρίσουμε στην πραγματικότητα μετά την επιτυχία που κάναμε, πιστεύω ότι δεν είχαμε αυτή την συγκέντρωση που είχαμε μετά το 25λεπτο. Βέβαια, το πληρώσαμε αυτό, η ΑΕΚ είχε και άλλες ευκαιρίες σε αυτό το κομμάτι. Μετά ισορροπήσαμε, δεν μπορώ να πω, εκτός του 2ου ημιχρόνου που είχαμε δυο ευκαιρίες, ότι δημιουργήσαμε κάτι παραπάνω, αλλά πιστεύω ότι αυτό που φταίει που δεν πήραμε σήμερα τίποτα, φταίει αυτό πρώτο 25λεπτο που δεν κάναμε αυτό που είχαμε πει, δεν είχαμε δεύτερες μπάλες, δεν είχαμε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, σχεδόν κάθε δεύτερη μπάλα ήταν δικιά τους και από αυτές τις μπάλες βγαίνανε εύκολα μπροστά».
Για τις αλλαγές των Μάτος – Κάμπος: «Και αυτό αλλά και κάτι άλλο... Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα από αυτή την πλευρά. Όχι μόνο στο γκολ αλλά και άλλα πράγματα που δημιούργησε η ΑΕΚ και ήταν πάλι από την ίδια πλευρά. Βέβαια, η πρώτη κάρτα που έχει πάρει ο Μάτος, με οδήγησε να κάνω την αλλαγή στο ημίχρονο, μπήκε ο Κίτσιου που ήταν αρκετά καλός σε όλο το 2ο ημίχρονο. Όσον αφορά τον Κάμπος, δεν είναι θέμα κάρτας, είναι θέμα που αφορά το τακτικό κομμάτι και γι'αυτό τον άλλαξα».
Για τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ όταν πιέζεται: «Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, όχι μόνο εμείς αλλά και οι άλλες ομάδες, φαίνεται η κούραση και θα φαίνεται από εδώ και πέρα για όλους. Βέβαια όταν προσπαθείς να κάνεις παιχνίδι από πίσω -που εμείς το προσπαθούμε όλο το χρόνο-, ή όταν ο αντίπαλος βγαίνει οργανωμένα ψηλά, σίγουρα μας δυσκολεύει. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις. Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι από πίσω, αυτό είναι το σχέδιο, αυτό είναι κάτι που κάνουμε όλο το χρόνο. Κάποιες φορές δεν βγαίνει και δεν χρειάζεται να ρισκάρεις εκεί».
Για το αν δεν βοήθησε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε ως φαβορί στην αναμέτρηση: «Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, δεν έχουμε χάσει τίποτα, έχουμε χάσει ένα παιχνίδι. Βέβαια δεν σχεδιάζαμε να γίνουν έτσι τα πράγματα, ήταν ένα ντέρμπι, το χάσαμε, υπάρχουν ακόμα 15 βαθμοί μπροστά μας, πρέπει να παλέψουμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για το επόμενο που είναι σε τρεις ημέρες. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα μπορεί να γίνουν τα πάντα και όλες οι ομάδες έχουν ευκαιρία να τερματίσουν στην 1η θέση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει χαθεί, χάθηκε ένα παιχνίδι ναι, αλλά υπάρχουν ακόμη 15 βαθμοί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτούς που χάσαμε σήμερα».

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Μάτος (46’ Κίτσιου ), Κρέσπο , Βαρέλα (65’ Μαλεζάς ), Λέοβατς , Κάνιας , Τσίμιροτ , Κάμπος (57’ Ενρίκε ), Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Πρίγιοβιτς .

Αεκ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Γαλανόπουλος(72’ Μπακασέτας), Σιμόες, Αϊντάρεβιτς,Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος (72’ Γιόχανσεν),Αραούχο (61’ Αλμέιδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...