1/5/17

oxyro N 3.085












30η αγωνιστική της Super League (και τελευταία)

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα - 5-1

Μπροστά σε 6.000 θεατές , έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, με τον ΠΑΟΚ να διαλύει στην Τούμπα την ομάδα της Κέρκυρας με 5-1...ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που από το 1ο λεπτό κυριάρχησε στο γήπεδο, εγκαταστάθηκε προς την περιοχή της Κέρκυρας και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες.
Ολοκληρώθηκε η 30η αγωνιστική (και τελευταία), της Super League και έχει κλειδώσει η τετράδα των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτά, εν αναμονή βέβαια της απόφασης για τιμωρία του γάβρου από την πειθαρχική της ΕΠΟ!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πέντε πρώτων ομάδων:
Παναιτωλικός - Γάβρος 0-2
ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 5-1
Βάζελος - Λάρισα 2-0 '
Γιάννινα - Αεκ 1-1
Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-3

Και η βαθμολογία της κανονικής περιόδου:
1. Γάβρος 67
2. ΠΑΟΚ 61
3. Βάζελος 57
4. Αεκ 55
5. Πανιώνιος 52

Και η ειδική βαθμολογία:
1. ΠΑΟΚ * -βαθμοί 2
2* Βάζελος -βαθμοί 1
3. Αεκ -βαθμοί 0
4. Πανιώνιος -βαθμοί 0

* Αν η πειθαρχική της ΕΠO τιμωρήσει τον γάβρο με -6, στη θέση του ΠΑΟΚ θα μπει στα play offs η ομάδα του θρήνου!

Έργκους Κάτσε
"Από την αρχή είχαμε ένα στόχο, θέλαμε τη νίκη, πετύχαμε αρκετά γκολ, παίξαμε πολύ καλά, για το γκολ μου, το αφιερώνω στην κόρη μου, είμαι πολύ χαρούμενος που ένιωσα αυτό το συναίσθημα μέσα στην Τούμπα. Κάποιοι παίκτες παίζουν περισσότερο, άλλοι λιγότερο, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Η ομάδα στις αρχές δεν πήγαινε τόσο καλά αλλά μετά τον Ιανουάριο κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και φτάσαμε και στον τελικό Κυπέλλου.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, πρέπει να το πάρουμε γιατί έχουμε καιρό να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Είναι ένας τελικός, ένα ματς 50-50 και όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος αυτός θα το πάρει και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί. Είναι ένα διαφορετικό ματς, είναι ένας τελικός και ο καθένας έχει το κίνητρο να δείξει αυτά που μπορεί και να πάρουμε το Κύπελλο".

Πέδρο Ενρίκε
Για το σημερινό ματς: "Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα και δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και με αυτό τον τρόπο ήρθε αυτό το εύκολο αποτέλεσμα".
Για τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ που ακολουθεί: "Προσωπικά νομίζω ότι είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε όρεξη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και να φέρουμε το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ. Οποιοσδήποτε και να παίξει η ποιότητα περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη και σήμερα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές έδειξε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχουν καλοί παίκτες με πολλές παραστάσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".
Για την απόδοση εντός και εκτός έδρας: "Η συγκέντρωση και η προετοιμασία που ακολουθώ είναι ακριβώς ίδια και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ίσως είναι σύμπτωση. Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια βοηθάει και ο κόσμος, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο, με μια καλή πάσα, με ένα κλέψιμο με ένα γκολ. Απλά είναι τύχη. Η διάθεση είναι ίδια" απάντησε ο Ενρίκε.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (46' Σιαμπάνης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (58' Πρίγιοβιτς), Ουάρντα, Ενρίκε (68' Χαρίσης), Κουλούρης.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (86' Τρεπεκλής), Ονιϊλο (62' Τζανουλίνος), Γεωργακόπουλος (76' Γκαμάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...