14/5/17

oxyro N 3.097




Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Κυπέλλο Ελλάδας 

ΠΑΟΚ -  Άρη - 2-1

Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-1 του Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο των Κουφαλίων, υπό το βλέμμα 200 θεατών.
Ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Μόλις στο 11’ η Χατζηγιαννίδου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, με τις «Ασπρόμαυρες» να πιέζουν και για δεύτερο τέρμα, αλλά η ατυχία και η απροσεξία στάθηκαν εμπόδια για να το καταφέρουν.
Στο 67’ η Μάρκου με λόμπα σε τετ α τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στην αμέσως επόμενη φάση, «μίλησε» ο νόμος του ποδοσφαίρου, με την Πλέσιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 για τις «κίτρινες».
Στο 73’, ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλο δοκάρι, όταν σε σουτ της Ζέρβα η μπάλα τράνταξε την εστία των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια, οι αθλήτριες του Αλέξη Τασούλη ενέτειναν τις προσπάθειές τους και με γκολ της Μάρκου στο 84’ πήραν τελικά τη νίκη με σκορ 2-1 και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης.

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας).

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Πατερνά (85’ Στράντζαλη), Μπράμε, Μάρκου, Γεωργίου, Σακελλάρη (75’ Κακαμπούκη), Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς (90+2 Δοϊρανλή), Ζέρβα.

Μόλις τρεις ομάδες της Α' Κατηγορίας κατάφεραν να προκριθούν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών, που ως διοργάνωση επαλήθευσε τη φήμη του «θεσμού των εκπλήξεων».
Στην ημιτελική φάση, μάλιστα, ο αριθμός των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας θα μειωθεί, καθώς ΠΑΟΚ και Ελπίδες Καρδίτσας θα αναμετρηθούν για την πρόκριση, ενώ ο Ατρόμητος Αθήνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προοδευτική Περάματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης φάσης και τα ζευγάρια της προημιτελικής:

3η Φάση
1ος Όμιλος
Προοδευτική Περάματος-Μέντεκας Καλαμαριάς 3-0
ΑΕΛ-Ελπίδες Καρδίτσας 0-2 (παρ.)
Τρίκαλα 2011-Αμαζόνες Δράμας 4-3
ΠΑΟΚ-Άρης 2-1

2ος Όμιλος
Φείδων Άργους-Άρης Κορίνθου 2-1
Ολυμπιάδα Υμηττού-Ατρόμητος Αθηνών 0-1
Αγία Παρασκευή-Άβαντες Χαλκίδας 9-0
Πανηλειακός-Γλυφάδα 2-1

Προημιτελική Φάση (21 Μαΐου)

ΠΑΟΚ-Ελπίδες Καρδίτσας
Αγία Παρασκευή-Τρίκαλα 2011
Προοδευτική Περάματος-Ατρμότηος Αθηνών
Φείδων Άργους-Πανηλειακός


Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι προγραμματισμένοι για τις 28 Μαΐου και ο τελικός για τις 4 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...