8/5/17

oxyro N 3.093



Πρωταθλήτρια Ελλάδος Γυναικείου Ποδοσφαίρου για 12η φορά Π.Α.Ο.Κ.

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου 

ΠΑΟΚ - Ελπίδων Καρδίτσας - 1-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου επικράτησε με 1-0  της αντίστοιχης των Ελπίδων Καρδίτσας, και στέφθηκε Πρωταθλήτρια για 12η φορά..
Το 12ο πρωτάθλημα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι γεγονός! Τα κορίτσια του Αλέξη Τασούλη επικράτησαν με 1-0 των Ελπίδων Καρδίτσας στην τελευταία αγωνιστική και κατέκτησαν τον τίτλο με το απόλυτο των νικών, μετρώντας 48 βαθμούς με 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Υπό το βλέμμα 500 και πλέον θεατών στο γήπεδο της Τριανδρίας, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και στο 26' άνοιξε το σκορ, με πλασέ της Ντιμιτρίγεβιτς, 1-0. Στο 35', οι αριθμητικές ισορροπίες διαταράχθηκαν, αφού η Αδαμάκη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις Ελπίδες να προσπαθούν να πιέσουν τον ΠΑΟΚ και στο 50' να κερδίζουν πέναλτι, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε η Μπετανκούρ. Στο 58' η Σίμου με μακρινό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με την Παπακωνσταντίνου να επεμβαίνει σωστά σε όσες περιπτώσεις απαιτήθηκε και να διατηρεί ανέπαφη την εστία της ως το τέλος. Στο 74' αποβλήθηκε και η Πύθουλα για την καρδιτσιώτικη ομάδα.

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών).

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου, Μπράμε, Γεωργίου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Παντελιάδου (88' Πατερνά), Ντιμιτρίγεβιτς (67' Σακελλάρη), Μάρκου, Ζέρβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...