17/12/16

oxyroN2.956





 

Γυναικεία ομάδα χάντμπολ 8η αγωνιστική της Α1 

ΠΑΟΚ - Φίλιππο Βέροιας41-22

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Φίλιππου με 41-22 για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών έκλεισε νικηφόρα το 2016.
Οι παίκτριες του Δικεφάλου δεν αντιμετώπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απέναντι στην ομάδα από τη Βέροια. Μετά τα πρώτα μουδιασμένα λεπτά, οι «ασπρόμαυρες» επέβαλαν τον ρυθμό του και έφτασαν με άνεση στη νίκη.
Αυτή η νίκη ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο Διέφαλος που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 χάντμπολ γυναικών, πλησίασε την πρωτοπόρο Νέα Ιωνία, την οποία θα αντιμετωπίσει, στις αρχές του χρόνου  για το Κύπελλο Ελλάδος.
Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια, ήταν όλες εξαιρετικές συμβάλλοντας όλες σε αυτή την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του συλλόγου από την Βέροια.



Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου 7η αγωνιστική της Α' Εθνικής.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ - 2-3

Πέντε στα πέντε για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., που επικράτησε με 3-2 στο «Αλκαζάρ» της ΑΕΛ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σ' ένα ματς θρίλερ, οι Νταμπλούχες Ελλάδας γλίτωσαν από... έμφραγμα, καθώς αν και προηγήθηκαν με 0-2, δέχτηκαν την ισοφάριση και τελικώς πήραν το «διπλό» με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Στο 37' η Μάρκου με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε καθαρό γκολ της ίδιας παίκτριας, με την μπάλα να έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή, αλλά το τέρμα να μην καταλογίζεται προς έκπληξη όλων. Στο 55', μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια, η Κακαμπούκη πέρασε κάθετη πάσα στην Παντελιάδου, η οποία αφού υπερκέρασε τις αμυνόμενες με πλασέ έκανε το 0-2.
Κάπου εκεί οι «ασπρόμαυρες» έδειξαν σημάδια χαλάρωσης, με τις «βυσσινί» να το εκμεταλλεύονται και να ισοφαρίζουν με δύο τέρματα στο 70' και στο 83'. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, από σέντρα ακριβείας της Μπράμε η Κακαμπούκη με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής: Πέτσας (Τρικάλων).

ΠΑΟΚ (Tασούλης): Πελετίδου, Αδαμάκη, Δοϊρανλή (46' Παντελιάδου), Γκάτσου (84' Σακελλάρη), Χατζηγιαννίδου, Κακαμπούκη, Ζέρβα, Γεωργίου, Γιάννου Ε. (53' Πατερνά), Μπράμε, Μάρκου.






Βόλεϊ Γυναικών Β' Εθνική, 11η αγωνιστική

Πειραματικό - ΠΑΟΚ - 0-3

Το "τρένο" της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ πέρασε και από το "κλουβί" του Βότση κερδίζοντας με 0-3 σετ το Πειραματικό για την 11η αγωνιστική της Β ' κατηγορίας.
Οι παίκτριες του Κώστα Ιωαννίδη ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο κερδίζοντας όλες τις αντιπάλους τους και αποχαιρετούν το 2016 στην κορυφή έχοντας 10 νίκες σε 10 παιχνίδια.
Αυτό σημαίνει ότι ο Δικέφαλος παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς και σετ 30-0!
Το επόμενο... ραντεβού του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του για άνοδο στην Α2 κατηγορία δίνεται με το νέο χρόνο πλέον με την ΕΠΕΣΘ να έχει ορίσει για τις 8/1 την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου εκεί όπου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αριστοτέλη Επανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...