17/12/16

oxyroN2.955



Κ20 εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ - 1-3

Με ακόμα μια νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2016 η Κ20 του ΠΑΟΚ, καθώς το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία επιβλήθηκε του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά, με 3-1 στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση 15 λεπτών στην αναμέτρησης, άνοιξαν το σκορ με τον Τζοβάρα. Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ, συνέχισαν την πίεση στους αντιπάλου και στο 34’ ο Τζοβάρας διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου, αλλά και τα προσωπικά του γκολ.
Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να οδηγούνται στα αποδυτήρια έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ, να ελέγχει το ματς και να κρατάει μακριά από την εστία του, τους παίκτες του Λεβαδειακού. Στο 75’ μάλιστα ο Τζοβάρας από εκτελεστής έγινε δημιουργός καθώς τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο ο οποίος με κεφαλιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν το σκορ στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σιαμπάνη να αποκρούει αρχικά το πέναλτι που κέρδισαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, στην επαναφορά ωστόσο οι Βοιωτοί μείωσαν σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Με αυτόν τον τρόπο το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, διεύρυνε το νικηφόρο του σερί, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς σκόραρε τρία γκολ.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Βουτσάς, Πολύζος, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Νουκάρης, Ματθαίου, Τζοβάρας, Σταθόπουλος


15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ20

ΑΟΚ Κέρκυρα - ΠΑΟΚ - 1-3

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ20, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, την Κέρκυρα με 1-3...
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πλατανιά, με τον Σταθόπουλο να πετυχαίνει και τα τρία γκολ που έδωσαν το τρίποντο στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 4', είχε σουτ του Καπρέτσου στη συμβολή των δοκαριών!
Αφού οι Σταθόπουλος (33') - Παπαδόπουλος (35') δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Λαδά σε πολύ καλές ευκαιρίες που είχαν, ήρθε ο πρώτος στο 44' με κοντινό σουτ να ανοίξει λογαριασμό!
Με την έναρξη της επανάληψης, στο 50', ο Σταθόπουλος και πάλι με πλασέ μετά από σέντρα του Τζοβάρα έγραψε το 0-2, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 77' για να έρθει στο 90' ο Σταθόπουλος να κλειδώσει το διπλό, ενώ νωρίτερα ο Σιαμπάνης σταμάτησε πολύ καλή στιγμή των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας καθοριστική επέμβαση!

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Γιαλαμούδης, Πολύζος, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Καπρέτσος (67' Κραγιόπουλος), Σταθόπουλος, Τζοβάρας (63' Υφαντίδης), Παπαδόπουλος (46' Ματθαίου).



7η αγωνιστική του 2ου γύρου, Κ17 

ΠΑΟΚ - Λάρισα - 7-0

Η Κ17 του ΠΑΟΚ, διέλυσε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή την αντίστοιχη της Λάρισας με 7-0, σε παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του 2ου γύρου...
Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να τελειώσει νωρίς νωρίς ο αγώνας!!! Τόσο χρειάστηκε ο Γκαργκαλατζίδης (από το 12' ως το 22') για να πετύχει ένα πολύ γρήγορο χατ τρικ και ουσιαστικά να καθαρίσει την υπόθεση νίκη από τα μισά του ημιχρόνου!!!  Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 12ο λεπτό με μονοκόμματο σουτ του Γκαργκαλατζίδη από το ύψος του πέναλτι, παρά το ότι είχε αντίπαλο κολλημένο επάνω του!
Στο 20ό λεπτό και πάλι ο Γκαργκαλατζίδης με πλασέ από πλάγια θέση, μετά από κάθετη του Βρακά έκανε το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος μετά από μπαλιά του Βουτσά, τριπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ...
Στην επανάληψη και στο πεντάλεπτο 55'-60', ο ΠΑΟΚ ήταν φωτιά: Έτσι στο 55ο λεπτό ο Βρακάς με προσπάθεια από τα πλάγια και άψογο τελείωμα, πέτυχε το 4-0, στο επόμενο λεπτό ο Γκαργκαλατζίδης με ωραία ατομική προσπάθεια το 5-0 και στο 60ό λεπτό ο Βρακάς σημείωσε το 6-0!
Επτά λεπτά αργότερα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βρακάς και άφησε τον ΠΑΟΚ με "10", παρεμποδίζοντας τον τερματοφύλακα της Λάρισας, άνευ λόγου και αιτίας... Το σκορ έκλεισε στο 81' ο Διαμαντής μετά από μπαλιά του Καλουτσικίδη.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Βουτσάς, Τσιγγάρας, Χατζής (76' Μουντζούρης), Πουρναράς (57' Δούμτσης), Βρακάς, Γκαργκαλατζίδης (74' Καλουτσικίδης), Γαϊτανίδης (57' Κύρτσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...