4/12/16

oxyroN2.945




 

13η αγωνιστική της Super League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 1-0

Για την 13η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ έχασε στο "Απ. Νικολαΐδης" με 1-0 από τον ανύπαρκτο βάζελο... Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με Πλατανιάδες και πίσω από Παναιτωλικούς,  Λεβαδειακούς και Κέρκυρες

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ίβιτς
 "Δεν θα έλεγα ότι ήρθαμε να παίξουμε για την ισοπαλία. Με τις αλλαγές που κάναμε προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να αλλάξουμε κάτι στην επίθεση, η οποία σήμερα δε λειτούργησε όσο καλά θα έπρεπε. Ίσως ήταν χειρότερη από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια"
Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, απάντησε: "Μπορεί να φαίνεται ότι έχουμε καλύτερη λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, αλλά σήμερα δεν την είχαμε. Εκτός από ένα σουτ του Λέοβατς, δεν έγινε κάποια άλλη καλή επιθετική ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα σουτ και μια φάση με τον Αθανασιάδη προς το τέλος. Πρέπει να βρούμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό".
Για τον Μπίσεσβαρ, είπε: "Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας μεσοεπιθετικός από τον οποίο περιμένω να μας δώσει κάποιες λύσεις, στο παιχνίδι μας. Σήμερα έπαιξε ένα μισάωρο, έπαιξε επίσης και στο προηγούμενο παιχνίδι. Χρειάζεται να βρει ρυθμό και πιστεύω ότι θα μας λύσει το πρόβλημα, καθώς είναι παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο και να τη δώσει μπροστά στους επιθετικούς. Προσπάθησε, αλλά δεν του βγήκε".
Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ: "Βρισκόμαστε σε μια βαθμολογική θέση που δεν είναι για αυτή την ομάδα. Ντρεπόμαστε όλοι για αυτό. Στα τελευταία παιχνίδια, κάναμε τρεις ήττες και αυτό είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Προσπαθούμε να το διορθώσουμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα δώσουμε το 100% ώστε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση".
Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια: "Όταν έρχονται άσχημα αποτέλεσματα σε μεγάλη ομάδα, υπάρχει η ανασφάλεια στους παίκτες. Όταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα λογικό είναι να υπάρχει μεγάλη πίεση. Στα αποδυτήρια δεν έχουμε προβλήματα, μεταξύ των παικτών το κλίμα είναι καλό. Το θέμα είναι να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα".

Τέλος για τον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς που ακολουθεί, σχολίασε: "Την Πέμπτη έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουμε να προκριθούμε, αλλά δεν είναι όλα στο χέρι μας. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη και μετά θα δούμε τι θα γίνει και στο άλλο ματς".

 Ζέλικο Μπρκιτς
 Για το παιχνίδι: «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν από τα καλά μας παιχνίδια. Αμύνθηκε καλά ο Παναθηναϊκός, ήταν καλός στο δικό του μισό με αποτέλεσμα να μην βρούμε διαδρόμους».
Για το γκολ που δέχτηκε: «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ένα καλό σουτ, σούταρε δυνατά. Είχα μπροστά μου ποδοσφαιριστές γι' αυτό και μπήκε το γκολ».
Για το πόσο καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν αυτό το γκολ: «Αν δούμε το τελικό αποτέλεσμα αυτή είναι η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, πολλά μπορούν να γίνουν μέσα στα 90 λεπτά, αλλά όταν το σκορ είναι 1-0 η φάση αυτή έκρινε το παιχνίδι».

Για το πως μπορεί να αντιστραφεί το κακό κλιμα που υπάρχει στην ομάδα: «Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα καλό αποτέλεσμα σε σημαντικό παιχνίδι ανατρέπει την κατάσταση. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία δεν την αξιοποιήσουμε, περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία την Πέμπτη, έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, μακάρι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, γιατί θα είναι καλό για όλους μας και για μας και για τον κόσμο».

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο (62' Λέτο), Ιμπάρμπο (62' Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ (88' Ρέις).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς (50' Μαλεζάς), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (64' Μπίσεσβαρ), Ροντρίγκες, Κουλούρης (80' Αθανασιάδης), Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...