11/12/16

oxyroN2.951



Ποδόσφαιρο Γυναικών Α' Εθνική 4η (εξ' αναβολής) αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Οδυσσέας Γλυφάδας - 3-0

Τέσσερα στα τέσσερα για τις Νταμπλούχες Ελλάδας, οι οποίες νίκησαν με 3-0 τη Γλυφάδα στην Τριανδρία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «ασπρόμαυρες» του Αλέξη Τασούλη είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς και προηγήθηκαν στο 45’ με πλασέ της Σακελλάρη. Ο Δικέφαλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δυσκολεύτηκε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά όταν το κατάφερε, το πέτυχε εις διπλούν.
Στο 90’ η Κακαμπούκη με κεφαλιά, από κόρνερ της Παντελιάδου, σημείωσε το 2-0 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γεωργίου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας).

ΠAOK: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Πατερνά (55' Ζέρβα), Γιάννου Δ. (82' Αδαμάκη), Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Παντελιάδου, Σακελλάρη (70' Σαχινίδου), Μπράμε, Γκάτσου.



Βόλεϊ Γυναικών Β' Εθνική, 10η αγωνιστική

Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ - 0-3

Οι γυναίκες του τμήματος Βόλεϊ του Α.Σ. ΠΑΟΚ πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο ιστορικό τους, καθώς επικράτησαν του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 0-3, συνεχίζοντας αήττητες όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στα σετ!

Τα σετ: 21-25, 16-25, 12-25

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Κώστας Ιωαννίδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: 
«Τα πήγαμε πολύ καλά στο σημερινό αγώνα απέναντι σε μία ομάδα νεανική και ορεξάτη. Ακόμη, είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τις 14 παίκτριες στον αγώνα.
Μάς απομένει ένα ακόμη παιχνίδι την επόμενη Κυριακή με το Πειραματικό, για να κλείσουμε τον Α' Γύρο και να εστιάσουμε στις όποιες αδυναμίες μας μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Χαίρομαι που συνεχίζουμε πρώτοι και αήττητοι, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον κύριο στόχο μας που είναι το Πρωτάθλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...